Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 31st December 2018, 11:42 PM
BLOODY__FATALITY BLOODY__FATALITY is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 3
Question Sound Not Working With Glide64 Through HDMI Output (FIXED!)

I finally got myself a computer to work on a certain rom hack of mine and one thing that particularly excited me about having a computer was playing Conker's Bad Fur Day in HD full screen on my television. I noticed apon loading Conker's Bad Fur Day that Conker's eyes were glitched out to where they remained big and expressionless. Now it's not game breaking but the expressions Conker makes is a huge part of the experience so I went into the settings of the emulator and changed the graphics plugin to Glide64. Things worked fine from there on until I used an HDMI cable to connect my laptop to my tv. Everything seemed normal until I made the app go full screen. Then nothing, no sound whatsoever would come out. It can't be the HDMI cable since the sound goes through perfectly fine when it's just shrunk down as a tiny window and it works fine on other devices. Any help would be appreciated.

Last edited by BLOODY__FATALITY; 17th January 2019 at 03:41 AM.
Reply With Quote
 

Tags
bug, conker, glide 64, hdmi, sound

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.