#1  
Old 3rd July 2013, 07:22 AM
zbounce zbounce is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Exclamation Plugin Issues.

This is the second time I've downloaded this emulator and for about the first 15-20 minutes it works like a charm. Then after playing around with a few games and downloading new ones I get this error message saying that "Cannot open a rom because plugins have not successfully initialized". I would love to keep using this so does anyone have any ideas on how to fix this.

Last edited by zbounce; 3rd July 2013 at 07:23 AM. Reason: Change font.
Reply With Quote
  #2  
Old 3rd July 2013, 11:10 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,245
Default

Keep changing the selected plugin for the 4 plugin types to isolate which plugin doesn't init
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd July 2013, 03:10 PM
zbounce zbounce is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Default Plugins

I tried doing that but once it lags out like this, my list of plugins shows up blank.
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd July 2013, 03:16 PM
zbounce zbounce is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Default Re-install

I reinstalled the emulator and its working again, i switched the plugins from the defaults, which is what i assume was the issue, and hopefully it works.
Reply With Quote
Reply

Tags
issue, plugins, rom

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.