#1  
Old 24th November 2016, 11:42 PM
Skrubba Skrubba is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 2
Unhappy Using the 360 controller

I cannot use my 360 controller with Project64. I have tried on both ver 2.1 and 2.3. I can choose settings, and i have saved and clicked use many times. But when i jump into a game. It doesnt seem to work. I have watched 2 Tutorials on youtube that used 2.1 and 1.6, and bothed worked.
i have a pic of my settings on ver 2.1 here:
ht tp://puu.sh/strTJ/f755f9b7ab.png

without the space beetwen t and t in the link. This is my first post so i cannot post links apparently
Reply With Quote
  #2  
Old 25th November 2016, 02:30 AM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

Your picture:


Game Device says None. You need to select your controller under Game Device if you can.

If not, try NRage, select XInput in NRage, then configure the controls.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th November 2016, 12:14 PM
Skrubba Skrubba is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 2
Default

Well that worked. I'm hundred percent sure I had tried selecting that on both version. Oh well, if that were the case i must have missed something else.
Reply With Quote
Reply

Tags
360 controller, bug?, cannot use

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.