#101  
Old 18th September 2010, 12:30 AM
Experiment #150's Avatar
Experiment #150 Experiment #150 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Right_nex_door_lawl_Ihascake
Posts: 1,456
Default

that means that the "3d direct" failed, so you probably need a new video card.
__________________
Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
seriously. do it.
Reply With Quote
  #102  
Old 18th September 2010, 01:16 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

Quote:
Originally Posted by lil_alex View Post
idk wut???
I wish pj64 would give errors saying that.
Reply With Quote
  #103  
Old 18th September 2010, 01:53 AM
dsx_ dsx_ is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Australia
Posts: 1,105
Default

LOL

"pj64 has omg access violation wtf?"

Last edited by dsx_; 18th September 2010 at 01:54 AM. Reason: typo
Reply With Quote
  #104  
Old 18th September 2010, 04:50 PM
Experiment #150's Avatar
Experiment #150 Experiment #150 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Right_nex_door_lawl_Ihascake
Posts: 1,456
Default

LOL yor computer wuz pwned no0b!!!1!
__________________
Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
seriously. do it.
Reply With Quote
  #105  
Old 18th September 2010, 08:53 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

I forget what version of Project64 had this bug, but in Mario Party when you find Bowser in Luigi's Engine Room he cwash the game.

"Guess what? I just raised an exception crashing the emulator! You're screwed, fat man. "


then pj64 print the error message "LOL" just before the Project64 has encountered a problem and needs to close
Reply With Quote
  #106  
Old 18th September 2010, 11:20 PM
Experiment #150's Avatar
Experiment #150 Experiment #150 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Right_nex_door_lawl_Ihascake
Posts: 1,456
Default

Wow. Neat.
__________________
Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
seriously. do it.
Reply With Quote
  #107  
Old 18th September 2010, 11:31 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

It goes something like this
Code:
SYSCALL(CRASH THIS FREGGIN' EMU CAUSE NO EMU ALLOWED.);
000000 01010 01010 01010 01010 001100

Last edited by HatCat; 19th September 2010 at 05:09 AM. Reason: dammit
Reply With Quote
  #108  
Old 19th September 2010, 05:04 AM
lil_alex lil_alex is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
Default

tried playing banjo tooie and donkey kong 64 but same sh*t
i had it once but my idk wut happened it started sayin that
Reply With Quote
  #109  
Old 19th September 2010, 05:09 AM
lil_alex lil_alex is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
Default

is there any new plugins for project 64 cuz its trippy for me
Reply With Quote
  #110  
Old 19th September 2010, 05:10 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

Go to Options > Settings...
To change plugins.

If any fields are blank then that's why emulation does not initialize.
Reply With Quote
Reply

Tags
features
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.