Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2nd September 2013, 09:42 AM
frensaus frensaus is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by aageroald View Post
Umm, i think i said i got everything on default? so its the default plugin for project64 2.1 i guess? im not a computer spec analysis guy, or whatever... call me a noob but im just trying to figure out how to remove the bugged sky please help me without using too advanced answers and mathematical suggestions :P
noob *10 characters*
Reply With Quote
  #12  
Old 2nd September 2013, 01:45 PM
mirinaasettings mirinaasettings is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by aageroald View Post
Hey i started playing the first game on my newdownloaded project64 2.1
and i have every option on standard as it is when i install.



this is how it looks when i play, impossible to shoot up with cannons and watch stuff that is the "sky" really annoying, how do i fix this? anyone got any ideas?

got intel i7-2600 3.4ghz / 12gb ram / radeon 6970 graphic card / windows 7 ultimate 64bit operative system

do i have to open as administrator in lower resolution? do i have to change the game graphics? anyone got some help im in neeeeeeeeed
whatever floats your boat brah, this is baaaad porn... wasn't hentai enough for you or are you playing this game hoping princess peach gon suk king koopas dik on top of the castle?
Reply With Quote
  #13  
Old 2nd September 2013, 03:08 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by mirinaasettings View Post
whatever floats your boat brah, this is baaaad porn... wasn't hentai enough for you or are you playing this game hoping princess peach gon suk king koopas dik on top of the castle?
Dude, that was totally unnecessary.



To the OP: Try Glide 64 to see if it fares better.
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #14  
Old 2nd September 2013, 07:06 PM
aageroald aageroald is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default

Thanks for the reply nintendo1889. i will try that, but when people ask what plugins i have installed, what do they mean? because i have just extracted the emulator from the 2.1 rar file and i have the default settings/plugins right? i havent changed anything but put AA to "off"
Reply With Quote
  #15  
Old 2nd September 2013, 07:21 PM
aageroald aageroald is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 7
Default

it worked with glide! thanks alot nintendo1889
Reply With Quote
  #16  
Old 2nd September 2013, 10:05 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by aageroald View Post
it worked with glide! thanks alot nintendo1889
Glad I could be of help!
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #17  
Old 6th September 2013, 11:18 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,916
Default

Quote:
Originally Posted by mirinaasettings View Post
whatever floats your boat brah, this is baaaad porn... wasn't hentai enough for you or are you playing this game hoping princess peach gon suk king koopas dik on top of the castle?
fucking told mario to stop with the shrooms....
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
Reply

Tags
graphic issue, mario 64, project64 2.1, super mario 64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.