#1  
Old 18th January 2013, 12:24 PM
magmarock64 magmarock64 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 194
Default Counter Factor=0

I'd like the ability to set CF to 0 through the GUI it would help a great deal with testing.
Reply With Quote
  #2  
Old 18th January 2013, 01:43 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

Divide by zero attempt detected
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #3  
Old 18th January 2013, 02:31 PM
magmarock64 magmarock64 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 194
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
Divide by zero attempt detected
Squall, if you don't have anything practical to say then please don't speak, I do actually take this seriously and don't appreciate my time being wasted thank you.
Reply With Quote
  #4  
Old 18th January 2013, 02:52 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

Counterfactor is a divisor

Quote:
Divide by zero attempt detected
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #5  
Old 18th January 2013, 07:05 PM
magmarock64 magmarock64 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 194
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
Counterfactor is a divisor
Oh sorry I thought you were being facetious.

Well I've discovered a way to force it with 1.7 and some games like it. 2.0 doesn't seem to get along with it, nor does it run Goldeneye and Perfect quite as well as 1.7 did.
Reply With Quote
  #6  
Old 18th January 2013, 08:26 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Hey there again been a while mate,
I remember you mentioning this before on IM, but I thought it was like the same thing as just picking 1.

After all '0' I have not seen as a valid setting, but I suppose the blank / whitespace in the CF slot might be caused by a config read fail or indeed this might be a necessity you have exploited?

Good luck with your encounters.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.