#1  
Old 16th March 2011, 12:31 AM
Bluelatios Bluelatios is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default Full support of Pokemon Snap

Just sayin', cause that would be awesome if it would work completely without trouble. That's my 2 cents, discuss.
Reply With Quote
  #2  
Old 16th March 2011, 12:40 AM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

No need to discuss, and you may have your savings back. This has already been brought up; in fact, it had probably already been planned before anyone even suggested it, but that may or may not be a cake.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 16th March 2011, 02:12 AM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 314
Default

Quote:
Originally Posted by DJ Tatertot View Post
.... may not be a cake.
It's not a lie?
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
Reply With Quote
  #4  
Old 16th March 2011, 02:29 AM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

Lie, cake, same thing.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 16th March 2011, 03:56 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

What is it with that stupid controversy? "Is the cake is a lie?" It's a God-damned cake; eat it or GTFO.

Yeah I think most of the reason Pokemon Snap is working as well as it is even as of now on pj64 is because of some hack design; it doesn't work in any of the other ones. No doubt it will be looked at later.
Reply With Quote
  #6  
Old 17th March 2011, 02:00 AM
Jabo's Avatar
Jabo Jabo is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Project64 Team
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 183
Default

This may or may not be a good time to try the software renderer, assuming it works it might at least be a good way to diagnose any problems.
__________________
Project64 Developer
HP Laptop, Intel P7540 with GMA4500, Windows 7
Reply With Quote
  #7  
Old 17th March 2011, 10:23 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

doesn't work in software renderer or LLE period (the red dot that is) there is some core cross talk that should be occuring but isn't goin on. A similar (but not the same) issue causes the hud to not update on kirby 64.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #8  
Old 17th March 2011, 09:02 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

lol squall?! What happened to "RTFM"?

Quote:
Originally Posted by Jabo View Post
Might not hurt to up a state for me also for this red dot business try out the software renderer see if that works better/worse
Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
Software mode does not change anything, neither does Interpreter, i've been there and tried that

The Black box reported on butterfree is occuring in the Software renderer, probably why it appears in the picture.
no jk, it's been like a couple years or so since Jabo already asked that, but yeah I remember testing the RGB rasterization device, let alone is the red dot support in there since usually you hear a beep sound that goes along with the display, which means the feature itself is totally unsupported

Oh and about before it's easy to access. Easy to get a save state up for it, too.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.