Old 11th April 2017, 07:37 PM
dafamily dafamily is offline
Junior Member
Join Date: Mar 2017
Posts: 16
Default Graphical Issues!!

Hey guys,

Sometimes whenever I'm playing a game I get graphical issues like the following:


Sometimes I restart the emulator and it goes away and sometimes it doesn't!! The games I'm running are the AKI wrestling games so I don't know why I'm having this problem!!

For the plugin that I was using for the above picture was the Glide64 plugin!! Yet sometimes this happens with Mudlord 1.4, and Jabos3d plugin that the default project64 2.1 uses!!

This also happens on Project64 1.6 as well!!

Any help would be greatly appreciated!!

Reply With Quote
Old 14th August 2017, 05:17 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,251

Originally Posted by dafamily
(auto-moderated invisible post here)

Oh, dear. That is quite a severe graphical issue indeed.
Reply With Quote
Old 15th August 2017, 12:37 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,421

Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something

Last edited by Melchior; 15th August 2017 at 04:11 PM. Reason: spelling error lol ;) ;p corrected lol ;)
Reply With Quote

glide64, graphical, oince?, project64 2.1

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.