#21  
Old 30th November 2016, 02:08 AM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,134
Default

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
Clay Fighter and Ridge Racer are both perfect with Jabo here. Default settings. No crackling at all. Unless I use Glide or GLideN64 for Ridge Racer, then I get crackling because the video is too slow.

Top Gear Rally has never been right on any audio plugin, but Jabo is almost ok, the engine noise is ok, but the music is stuttery. World Driver Championship has problems, but TWINE is fine here with Jabo. Resident Evil 2 with Sync using audio checked in PJ64 fixes the crackling. Rogue Squadron is similar with Jabo/Azimer. Crackling or stuttering is caused by slow gfx in this case.

Only change from default settings is with Resident Evil 2, checked Sync using audio in PJ64, not Jabo.

It's not the crackling per se, but rather, way back when those two games ran at 50 VI/s but had clean audio, instead of 60 VI/s. Gauntlet Legends has bad audio with most plugins.
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #22  
Old 2nd December 2016, 02:12 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

Gauntlets sounded fine on 1964 with Rice's Daedalus and some sort of audio plugin I was using 8 years ago with a high counter factor.

Sounded fine with the audio fix thing Azimer did to pj64 1.4 too but that was also 8 years ago I used that.

so dunno, not even sure if that's what pplz in this thread were talking about I just saw "gauntlets" + "audio"
Reply With Quote
  #23  
Old 2nd December 2016, 02:12 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

didn't read.
Reply With Quote
  #24  
Old 27th January 2017, 10:18 PM
SoAmusing777 SoAmusing777 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 41
Default This one?

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
Also, a while ago, I patched the JaboD3D plugin. It no longer creates logs, which makes a couple of games run better (games that created huge log). It also disabled texture dumping, though no one dumps textures with Jabo.

It was reported that it fixed some graphical problems with Sim City 64, though I don't know how?
I think this is what I may have been talking about in the other thread.
Reply With Quote
  #25  
Old 21st April 2018, 07:56 AM
reble reble is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Kennewick, Washington
Posts: 41
Default video and sound randomly break up

I just reinstalled the game. This is on Project64 1.7. It doesn't matter what game I play the video and sound are randomly choppy. Sometimes it is video, sometimes it is the sound and sometimes it is both. Is there a problem with version 1.7? It don't do it with 1.6 and 2.x just locks up my laptop.

Steve
Reply With Quote
  #26  
Old 24th April 2018, 06:08 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Talking

Try turning off sync audio, if that's currently enabled .
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.