#1  
Old 17th April 2018, 03:25 AM
ninjapiratecat ninjapiratecat is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
Default Xbox One Controller Help

Project 64 will not recognize any inputs from my Xbox One controller. I have the Nrage 2.4 plugin. Have tried using Xinput, plugged, various combinations and restarted my computer. Controller is recognized on Windows and is working with all my other emulators. Not sure what to do. Please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 29th May 2018, 11:13 PM
gir489_2 gir489_2 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 3
Default

Same issue. Looks like devs don't give a fuck. That sucks.
Reply With Quote
  #3  
Old 29th May 2018, 11:49 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

more the fact that the issue is the controllers faulty drivers.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #4  
Old 30th May 2018, 12:49 AM
=X= Smasherx74 =X= =X= Smasherx74 =X= is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 149
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
more the fact that the issue is the controllers faulty drivers.
You don't give a fuck about fixing Nrage.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th May 2018, 11:46 AM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,623
Default

aylamo
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
  #6  
Old 30th May 2018, 05:59 PM
gir489_2 gir489_2 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
more the fact that the issue is the controllers faulty drivers.
Not an argument, because PPSSPP and Steam both work fine with the controller. You're just trying to push the problem and make it look like it's not the emulator's fault when it clearly is.
Reply With Quote
  #7  
Old 1st June 2018, 05:58 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

cool story bitches.

https://steamcommunity.com/discussio...0393199335088/
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #8  
Old 1st June 2018, 06:23 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,623
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
Looks like a separate issue to me
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
  #9  
Old 2nd June 2018, 11:05 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

Quote:
Originally Posted by ExtremeDude2 View Post
Looks like a separate issue to me
nah, its just one in a list of support issues that this controller's driver software has.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.