Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1281  
Old 18th June 2017, 01:25 PM
BlazinBytes BlazinBytes is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 2
Default

The dropbox link isnt working....
Reply With Quote
  #1282  
Old 18th June 2017, 10:46 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 656
Default

Quote:
Originally Posted by BlazinBytes View Post
The dropbox link isnt working....
Try my most recent build of this plugin. I put it in a zip with the config correctly named so it can be run from configure RSP within Project64.

Just extract the archive to where Project64.exe is located. Then run sp_cfgui.exe. Answer y then n (or 10) for HLE graphics and LLE audio. Or n then n (or 00) for LLE graphics and LLE audio.

Static Interpreter RSP

Last edited by Frank74; 18th June 2017 at 10:51 PM.
Reply With Quote
  #1283  
Old 19th June 2017, 06:38 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1,937
Talking

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
Try my most recent build of this plugin. I put it in a zip with the config correctly named so it can be run from configure RSP within Project64.
What compiler did you use? Because I don't think MSVC does a good job for his plugin .
Reply With Quote
  #1284  
Old 19th June 2017, 10:38 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 656
Default

Quote:
Originally Posted by RPGMaster View Post
What compiler did you use? Because I don't think MSVC does a good job for his plugin .
Pretty sure I used MinGW and Windows DDK for the spconfig. I remember having to edit the build commands for the Win32 version of the RSP, because it doesn't run on Windows without changing a few things.

Yes, I remember editing the x86 make with the x64 commands. The x64 make builds fine.

I had to change from:
cc -S %C_FLAGS% -o %obj%\module.asm %rsp%\module.c
and,
as --statistics -o %obj%\module.o %obj%\module.asm
etc.

to:

%MinGW%\bin\gcc.exe -S -Os %C_FLAGS% -o %obj%\module.asm %rsp%\module.c
and
%MinGW%\bin\as.exe -o %obj%\module.o %obj%\module.asm

Etc.
Windows doesn't allow running of cc directly, you have to use gcc.exe, with the full path.

Last edited by Frank74; 19th June 2017 at 11:08 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.