#1  
Old 26th June 2018, 03:11 AM
Giga_Steve Giga_Steve is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
Default Can't get texture dumping working.

I hope this is the right forum to ask. I've been trying to dump the textures of Shadowgate 64 using Project 64 2.3.2.202.

I've tried Glide64 2.1.2 and GlideN64 3.0, enabled the texture dumping options, set a directory for the files, the emulator even states that texture dumping is 'on' when I press 'd', yet nothing gets dumped.

I attempted to use 1.6 with Rice Video Plugin for good measure, and I get the texture dumping code running on screen, but the emulator just crashes shortly after.

Any suggestions as to why the texture dumping is not doing anything? Little to no info on the web for this issue.

Thanks!

Last edited by Giga_Steve; 27th June 2018 at 03:24 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 27th June 2018, 06:27 PM
Giga_Steve Giga_Steve is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
Default

Just an update for any one else having this issue.

I ended up getting it working by switching to the 1964 video plugin (fixed the crashing) and also running the emulator as administrator (allowed it to write to folders as windows was blocking it).
Reply With Quote
  #3  
Old 29th June 2018, 04:56 AM
adamlevine adamlevine is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 7
Default

I tried running the programmer emulator
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.