#11  
Old 4th December 2008, 03:01 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,916
Default

nvm Iconoclast, hes known for not making sense on occasion :P
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #12  
Old 4th December 2008, 03:24 AM
Porsche911C's Avatar
Porsche911C Porsche911C is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 30
Default

Haha... Alright.
Reply With Quote
  #13  
Old 4th December 2008, 03:30 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

Except that took the screenshot of the correct results from somewhere else...but other than that it should happen right?
Reply With Quote
  #14  
Old 4th December 2008, 06:01 PM
Porsche911C's Avatar
Porsche911C Porsche911C is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 30
Default

Here is one more small issue. Certain Pokemon have black boxes around them in the small pictures that you see when you review your pictures after a course. One example is Butterfree, and I've included some screenshots. The first one is the bad picture and it is taken from the Pokemon report. The good picture is from the gallery accessed from the title screen where you can enlarge your pictures.
Attached Images
File Type: jpg Pokemon Snap (U) snap0000.jpg (58.2 KB, 50 views)
File Type: jpg Pokemon Snap (U) snap0001.jpg (42.1 KB, 42 views)
Reply With Quote
  #15  
Old 4th December 2008, 11:59 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

Having played through all levels I noted this only happens with Butterfree. Other than that one there aren't glitches with the others?
Reply With Quote
  #16  
Old 5th December 2008, 12:37 AM
Jabo's Avatar
Jabo Jabo is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Project64 Team
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 183
Default

Might not hurt to up a state for me also for this red dot business try out the software renderer see if that works better/worse
__________________
Project64 Developer
HP Laptop, Intel P7540 with GMA4500, Windows 7
Reply With Quote
  #17  
Old 5th December 2008, 07:02 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,916
Default

Software mode does not change anything, neither does Interpreter, i've been there and tried that

The Black box reported on butterfree is occuring in the Software renderer, probably why it appears in the picture.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1

Last edited by squall_leonhart; 5th December 2008 at 07:10 AM.
Reply With Quote
  #18  
Old 5th December 2008, 12:17 PM
Smiff_ Smiff_ is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Aug 2005
Location: NZ/UK/PJ
Posts: 500
Default

i thought the pokemon snap support in 1.6 was only a hack anyway.. obviously, not a complete enough hack
edit: i doubt you can fix this on your own jabo.
__________________
L8rz,
Smiff (PJ64 team )
--
Main test PC: Athlon dual core 1.25-2.5Ghz (variable), 2GB RAM, GF8800GS driver 175.19, 1680x1050, External Audio, XP SP2.
Reply With Quote
  #19  
Old 5th December 2008, 01:15 PM
Porsche911C's Avatar
Porsche911C Porsche911C is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Iconoclast View Post
Having played through all levels I noted this only happens with Butterfree. Other than that one there aren't glitches with the others?
Yeah, you're right. I guess Butterfree is the only one.
Reply With Quote
  #20  
Old 13th January 2011, 02:45 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,916
Default

i expect this might be a incomplete RCP notification issue.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.