#1  
Old 29th January 2010, 07:44 PM
tac0bell89 tac0bell89 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Default Pokemon Stadium question

I downloaded a rom for Pokemon Stadium (U) and it loads correctly, but I cannot use the arrow keys to move anything. Every other button works correctly. Anyone know why or have this problem?
  #2  
Old 29th January 2010, 08:31 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

In settings through Options/Configure Controller Plugin... check the settings for analog and digital controls. Some games use one, the other, or both.
  #3  
Old 29th January 2010, 11:59 PM
Alunalun's Avatar
Alunalun Alunalun is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: UK
Posts: 240
Default

Pokemon stadium uses only the digital D-pad and doesn't use the analogue stick. The only exception is in the Kids Club where you use the analogue stick in 'Ekans hoop hurl' and 'Sushi-go-round'
  #4  
Old 1st February 2010, 10:43 PM
tac0bell89 tac0bell89 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Default

Ahh it works, thanks OH SO MUCH! Well, thats all for now thank youse again
  #5  
Old 18th April 2010, 11:32 PM
Experiment #150's Avatar
Experiment #150 Experiment #150 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Right_nex_door_lawl_Ihascake
Posts: 1,456
Default

yeah, took me a while to figure that out too.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.