Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 17th December 2008, 05:52 AM
RadeonUser's Avatar
RadeonUser RadeonUser is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 131
Default

That rom should be fine the (M4) just means that it's a multilingual rom and has the option to switch between 4 languages.

I just finished testing out the E version and found the problem you're getting.

Unzip the file I've included into your Project 64 install directory and replace the current file that's there.
By default PJ64 is installed in C:\Program Files\Project64 1.6\

I haven't tested too far but it should no longer crash.
Attached Files
File Type: zip Project64 RDB.zip (50.7 KB, 837 views)
__________________
OS: Windows 7 Ultimate 64bit
CPU: Intel Core 2 Duo E7600
Ram: 4GB DDR2
Video Card: ATI Radeon HD 4770
Sound Card: On-Board Realtek ALC889A
  #12  
Old 23rd April 2009, 10:27 PM
zambonidriver104 zambonidriver104 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by RadeonUser View Post
That rom should be fine the (M4) just means that it's a multilingual rom and has the option to switch between 4 languages.

I just finished testing out the E version and found the problem you're getting.

Unzip the file I've included into your Project 64 install directory and replace the current file that's there.
By default PJ64 is installed in C:\Program Files\Project64 1.6\

I haven't tested too far but it should no longer crash.
I was having the exact problem and this worked great! Thanks a lot!
  #13  
Old 5th May 2009, 02:13 PM
pascaliedema pascaliedema is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Exclamation problem with graphics paper mario

I have a problem with paper mario. When i'm playing paper mario the screen is flashing nearly whole the time. Is there somebody else who got this problem too? I run this game on project 64 1.6. The same is with Yoshis Story, but that will be discussed in another forum.
  #14  
Old 5th May 2009, 07:52 PM
wildgoosespeeder's Avatar
wildgoosespeeder wildgoosespeeder is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Somewhere
Posts: 156
Default

Project64's GameFAQ will tell you why it happens.
__________________
PLEASE PM ME WITH YOUR MESSENGER SCREEN NAME BEFORE ADDING ME TO YOUR BUDDY LIST OR ELSE I IGNORE THE BUDDY LIST REQUEST!

Mozilla FireFox and The Angry Video Game Nerd aren't gods.
  #15  
Old 28th June 2010, 01:32 AM
IgnacioUC IgnacioUC is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by RadeonUser View Post
That rom should be fine the (M4) just means that it's a multilingual rom and has the option to switch between 4 languages.

I just finished testing out the E version and found the problem you're getting.

Unzip the file I've included into your Project 64 install directory and replace the current file that's there.
By default PJ64 is installed in C:\Program Files\Project64 1.6\

I haven't tested too far but it should no longer crash.
Thank you very much!
I had that problem and this fixed that.
  #16  
Old 30th July 2010, 11:16 PM
JDM JDM is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by RadeonUser View Post
That rom should be fine the (M4) just means that it's a multilingual rom and has the option to switch between 4 languages.

I just finished testing out the E version and found the problem you're getting.

Unzip the file I've included into your Project 64 install directory and replace the current file that's there.
By default PJ64 is installed in C:\Program Files\Project64 1.6\

I haven't tested too far but it should no longer crash.
I reuploaded the file into my Project 64 1.6 folder and it replaced the old one, but I'm still having the same problems. (graphic glitches at the start of every fight and at random cutscenes)

Any suggestions?
  #17  
Old 30th July 2010, 11:22 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

If you know you're using the PAL (E) version, send some pictures of the kinds of glitches you get to show where the issue may be?
  #18  
Old 31st July 2010, 06:36 AM
JDM JDM is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Default





and



The second picture is just one of my save files saving on every file location. Happens whenever I save.
Also, when I tried to use Goombario's tattle ability, the game crashed.

and how do I know if I'm using the PAL (E) version...? Sorry if that's a stupid question.

Last edited by JDM; 31st July 2010 at 06:42 AM.
  #19  
Old 31st July 2010, 01:47 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

No problem, if you have Project64 set to use the ROM browser (in which case there is a list of games "installed" to Project64 when you start up the program), right-click the entry for the version of Paper Mario you use, then pick "Rom Information". Should output all kinds of details for the specific version of the game you have installed.
  #20  
Old 1st August 2010, 09:14 AM
JDM JDM is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Default

I re-open the games I play from my Project 64 ROM file, and I see the blank space all the time, but it doesn't keep a list of the games. Maybe because I run it as administrator?

And by right-click the entry, do you mean the Z64 file in the folder?
Or does it have to be in the list?

And thanks for helping me out.
 

Tags
bug, mario, paper mario

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.