Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th April 2020, 01:10 AM
OldTimeyDragon OldTimeyDragon is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 3
Default Some textures not loading in SM64 rom hack

I've been playing some Rom hacks as of late, but I've ran into an issue with Glide64, it's not loading all the textures; it works in Jabo's plugin, but jabo's has other issues for me, such as broken polygons, and a continuous stutter; I also tried other emulators with Glide64, as well as previous versions of Project64 (2.2, and 1.6) still got the same issues; my graphics cards are up to date;

My PC Specs:
Lenovo Legion
Intel I7 Processor
Intel Integrated Graphics
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti

Emulator Specs:
Project64: Version 2.3.2.202
Jabo's Direct3D8 1.7.0.57-ver5 (Also tried Jabo's Direct3D6 1.5.2)
Glide64 For PJ64: 2.1.2.202
Attached Images
File Type: jpg Screenshot (2).jpg (26.4 KB, 5 views)
File Type: jpg Screenshot (4).jpg (26.3 KB, 5 views)
Reply With Quote
 

Tags
glide64, issues, missing textures, rom hacks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.