Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #531  
Old 5th August 2014, 06:20 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Quote:
Originally Posted by Zapfy View Post
Hi. Not sure if anyone still looks here but I have a problem. Sometimes, the audio will be de-synced from the video until I enter a loading zone. For example I'll start up SM64, and the audio will be off until I enter the castle, where it will be fine. This happens on other games as well. Anyone got any advice? Thanks.
My advice = use a better plugin. Azimer's audio is much better. Especially if you're using PJ64 or 1964. Emulate AI is an amazing feature that shunyuan's lacks. Also Shunyuan's audio plugin has a high delay which is why the audio desynced for you.
  #532  
Old 5th August 2014, 06:37 PM
Melchior's Avatar
Melchior Melchior is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Location: NH, USA
Posts: 230
Talking

Quote:
Originally Posted by RPGMaster View Post
Azimer's audio is much better.
oohh DO tell and is he listed here on the forums?
__________________
(PC Specs)
CPU: AMD FX-9590 4.7GHz 8-core
CPU Instructions: MMX, SSE1-4
Motherboard: Asus SABERTOOTH 990FX R2.0
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v441.66
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
RAM: 32GB Kingston 1866MHz DDR3

Favorite Emulators:
PS2 : PCSX2 (Auto-Builds)
SNES : ZSNES

My PJ64 setup:
EXE : v2.4.0.1114
GFX : Project64-Video (v2.2.0.1114)
SPU : AziAudioNEW (v0.70)(2017-09-14)
INPUT : NRage(v2.5.3.1114)
RSP : RSP (v1.7.4.1114)
  #533  
Old 5th August 2014, 06:44 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Sure is. All you have to do is read them.
  #534  
Old 5th August 2014, 06:48 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Lol I see Zapfy did the right thing before I even replied .

http://www.emutalk.net/threads/55161...WIP-2-Feedback
  #535  
Old 5th August 2014, 06:52 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by RPGMaster View Post
Lol I see Zapfy did the right thing before I even replied .

http://www.emutalk.net/threads/55161...WIP-2-Feedback
I'm so confused
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
  #536  
Old 5th August 2014, 06:59 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Quote:
Originally Posted by the_randomizer View Post
I'm so confused
What I mean is, he went and tried Azimer's audio after posting about how shunyuna's plugin is out of sync with video.
  #537  
Old 5th August 2014, 07:20 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Another innocent civilian saved.
  #538  
Old 5th August 2014, 09:58 PM
Melchior's Avatar
Melchior Melchior is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Location: NH, USA
Posts: 230
Default

Quote:
Originally Posted by HatCat View Post
Sure is. All you have to do is read them.

will do.. its just I don't always have all the time in the world or am in a hurry and have to leave....
so ...
__________________
(PC Specs)
CPU: AMD FX-9590 4.7GHz 8-core
CPU Instructions: MMX, SSE1-4
Motherboard: Asus SABERTOOTH 990FX R2.0
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v441.66
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
RAM: 32GB Kingston 1866MHz DDR3

Favorite Emulators:
PS2 : PCSX2 (Auto-Builds)
SNES : ZSNES

My PJ64 setup:
EXE : v2.4.0.1114
GFX : Project64-Video (v2.2.0.1114)
SPU : AziAudioNEW (v0.70)(2017-09-14)
INPUT : NRage(v2.5.3.1114)
RSP : RSP (v1.7.4.1114)
  #539  
Old 11th August 2014, 10:27 PM
retroben's Avatar
retroben retroben is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 687
Thumbs up Perfect Audio Plugin!

Just tried the latest version of this with maxed out rate and bits without acceleration and it works perfectly with Banjo-Tooie+no frameskip!

The best part is that slowdown (none caused by audio plugin) actually sounds perfect with vibrated YouTube 0.5x style audio instead of the ear-rape caused by other audio plugins having stop&go audio.
I wished Mupen64Plus AE had more choices for Audio plugins.
  #540  
Old 11th August 2014, 11:59 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by retroben View Post
Just tried the latest version of this with maxed out rate and bits without acceleration and it works perfectly with Banjo-Tooie+no frameskip!

The best part is that slowdown (none caused by audio plugin) actually sounds perfect with vibrated YouTube 0.5x style audio instead of the ear-rape caused by other audio plugins having stop&go audio.
I wished Mupen64Plus AE had more choices for Audio plugins.
I think you might want to try Azimer's 0.70 WIP 4 plugin instead, it doesn't use stolen code And works a lot better than this "HLE" plugin ever will. http://www.emutalk.net/threads/55161...WIP-2-Feedback

That plugin > Shunyuan's "plugin".
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.