#21  
Old 3rd November 2014, 03:26 AM
dsx_ dsx_ is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Australia
Posts: 1,105
Default

Quote:
Originally Posted by HatCat View Post
You spelled "effects" wrong.
10/10 post
Reply With Quote
  #22  
Old 4th November 2014, 01:36 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

9/11 would troll again
Reply With Quote
  #23  
Old 4th November 2014, 01:08 PM
Wally123's Avatar
Wally123 Wally123 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Freedonia
Posts: 159
Default

I am usually pretty good about my spelling and grammar....I totally fail though when I am posting from a mobile device because apparently Apple's iOS version of Safari doesn't much look at what you are typing in textboxes in forums.
__________________
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."

~Groucho Marx
Reply With Quote
  #24  
Old 4th November 2014, 05:29 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Quote:
Originally Posted by Wally123 View Post
I am usually pretty good about my spelling and grammar....I totally fail though when I am posting
The ellipsis "..." signifies a verbal pause.

When writing it out on a word processor, four periods ("..." and another ".") can sometimes be parsed as an ellipsis followed by a period.

In that case, it should be,
"I am usually pretty good about my spelling and grammar.... I totally fail though when I am posting"
Reply With Quote
  #25  
Old 4th November 2014, 08:07 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Quote:
Originally Posted by HatCat View Post
The ellipsis "..." signifies a verbal pause.

When writing it out on a word processor, four periods ("..." and another ".") can sometimes be parsed as an ellipsis followed by a period.

In that case, it should be,
"I am usually pretty good about my spelling and grammar.... I totally fail though when I am posting"
10/10 post


Anyway, I believe I found more things wrong with the RSP recompiler ;/ . I'm going to have to understand the general structure better, before I can fix some of these issues.

Last edited by RPGMaster; 4th November 2014 at 08:10 PM.
Reply With Quote
  #26  
Old 4th November 2014, 08:18 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

Quote:
Originally Posted by RPGMaster View Post
10/10 post


Anyway, I believe I found more things wrong with the RSP recompiler ;/ . I'm going to have to understand the general structure better, before I can fix some of these issues.
0/10 post !

Sucking up to someone telling someone else about the idiosyncrasies of grammar on a forum.

:lol:

Edit: wtf? not allowed to laugh on this forum? How does one laugh on here?

Last edited by Frank74; 4th November 2014 at 08:20 PM.
Reply With Quote
  #27  
Old 4th November 2014, 08:41 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
0/10 post !

Sucking up to someone telling someone else about the idiosyncrasies of grammar on a forum.

:lol:

Edit: wtf? not allowed to laugh on this forum? How does one laugh on here?
lol. Exaggerating is fun sometimes . I don't think there are any animated gifs on here, and I don't think I've seen any gifs posted here before. I just use Smilies.
Reply With Quote
  #28  
Old 17th November 2014, 09:43 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

I did more testing with Rogue Squadron in RSP recompiler. The game seems to run fine without those 2 things implemented. I tried making the branching more accurate, and it still did not solve the problem. I examined the DMA code and I don't think that's the cause either. There's one weird thing I noticed with recompiler though, so I'll have to investigate, some more. I'll also need to investigate that issue with the SP_SEMAPHORE_REG implementation.

Last edited by RPGMaster; 21st November 2014 at 04:47 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.