#1  
Old 29th November 2010, 06:17 PM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 313
Default Unusual error

I recently reinstalled 1.6 on my laptop.

At first everything was going all great until this started to pop up:



I click on pj64 icon, get this, click ok, click ok for it again, and everything runs normal.

This has also happened one time when I tried to modify controller options.

Any ideas guys?
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
  #2  
Old 29th November 2010, 11:35 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

Quote:
Originally Posted by D41145H4CK View Post
wtf is this redundant bs.

sorry had to do a squall quote


May be some other process corrupted MSVCR100.DLL. Is that file in your Windows system directory or where Project64's installed?
  #3  
Old 30th November 2010, 12:14 AM
1337's Avatar
1337 1337 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Texas
Posts: 313
Default

It's in system32 folder.......


don't know what could've corrupted it....
__________________
What to read before you post

N-rage

Xinput for Xbox 360 Controller

PJ64 1.6 Download

System Specs:

Windows 7 Professional
GeForce GTX 760
16 GB RAM
120 GB SSD, 1 TB HHD x2 (1 Internal/1 External)
Intel i5-4670k
  #4  
Old 30th November 2010, 12:21 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

It's one of those Microsoft Visual C runtime libraries or some such thing.

Maybe try re-installing it?
http://www.dll-files.com/pop.php?dll=msvcr100
  #5  
Old 30th November 2010, 12:50 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,914
Default

you cannot download the VC runtime and expect it to work, it must be installed with the Redists.

that message is due to nrage 2.2 though.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
  #6  
Old 30th November 2010, 01:25 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

lol I was going to say in the post, "It's more accurate to install it through a collective redistribution installation like one of the links squall would fetch, but I'm an asshole and I'm too lazy to look for one now."

Duh though, that's right.
How could I forget?

When I downloaded NRage 2.2, I'd get the could not find XINPUT1_3.DLL error message 3 times in a row on program start up, controller plugin config, while a game is frekkin' initialization, etc.. That's why I downloaded just that particular file to shut it the hell up, which got 2.2 beta to initialize for me, though I should still install the redist sometime.
  #7  
Old 30th November 2010, 06:31 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,914
Default

yeah, the vc files are different though, the recent versions won't work unless all their required dependences are in the same folder with them.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
  #8  
Old 30th November 2010, 06:42 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

Ah got it; I'm sure I've seen that functionality before. I get deja vu with like almost absolutely everything though I guess, but it seems they were wise to set their recent revisions with that property so as to ensure that installation is done normally.
  #9  
Old 30th November 2010, 04:19 PM
Experiment #150's Avatar
Experiment #150 Experiment #150 is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Right_nex_door_lawl_Ihascake
Posts: 1,456
Default

Quote:
Originally Posted by D41145H4CK View Post
I recently reinstalled 1.6 on my laptop.

At first everything was going all great until this started to pop up:


OH DARN

I should have recognized that. 'Twas very similar to my problem of olden days. Sorry
__________________
Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
seriously. do it.
  #10  
Old 30th November 2010, 09:41 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

I still think that error message is redundant bs.

It's like, "Error to find error," or, "could not initialize function: no return on invalid parameter," (huh maybe the invalid parameter function has an invalid parameter ) somehow it's just worded so stupidly.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.