#1  
Old 19th October 2018, 06:13 PM
_Commander_Ike_ _Commander_Ike_ is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 2
Default Advanced setting andriod?

I've been playing Oot Masterquest for the past couple days, get to the point I need to take the frog to lake hylia and it crashed. Great, I do some looking and realize I need more ram but can't find the option that enables advanced settings. Willing to do anything that lets me resume gameplay.
Reply With Quote
  #2  
Old 21st October 2018, 02:34 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,679
Default

You mean the 8MB expansion pak? Idk how to do that in android, but maybe if you are really desperate you can copy your save to a PC get past that and copy it back.
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd October 2018, 12:39 AM
_Commander_Ike_ _Commander_Ike_ is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 2
Default

Is there any way to manually do it in the config?
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd October 2018, 01:17 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,679
Default

probably, don't know where tho, shouldn't be hard to find I would think.

Edit: unless the setting is in the RDB, in which case have fun
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something

Last edited by ExtremeDude2; 22nd October 2018 at 01:19 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.