#1  
Old 7th May 2019, 02:45 AM
ExileHunter907 ExileHunter907 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Default Not Responding

So...I finally decided to try to play today, it's been a while, but as far as loading a rom, the emulator is just not responding at all. All of the option buttons still work, I can access anything, but it freezes as soon as I try to load a rom.
Reply With Quote
  #2  
Old 7th May 2019, 10:43 PM
Melchior's Avatar
Melchior Melchior is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2007
Location: NH, USA
Posts: 203
Question

which game and settings (plugins etc)?
which version of PJ64?
__________________
(PC Specs)
CPU: AMD FX-9590 4.7GHz 8-core
CPU Instructions: MMX, SSE1-4
Motherboard: Asus SABERTOOTH 990FX R2.0
GPU: nVidia GTX 1070 Ti 8GB
GFX Drivers: Nvidia v430.39
OS: Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
RAM: 32GB Kingston 1866MHz DDR3

Favorite Emulators:
PS2 : PCSX2 (Auto-Builds)
SNES : ZSNES

My PJ64 setup:
EXE : v2.4.0.971
GFX : Project64-Video (v2.2.0.971)
SPU : AziAudioNEW (v0.70)(2017-09-14)
INPUT : NRage(v2.5.3.971)
RSP : RSP (v1.7.4.971)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.