Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th September 2009, 09:22 AM
gamers1700 gamers1700 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Default expansion pack add-on?

I don't happen to have any controllers or an expansion pack that I can use for games, is there one available that I can download?
  #2  
Old 14th September 2009, 06:28 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

If using Project64 these features can be emulated.
  #3  
Old 17th September 2009, 12:33 AM
gamers1700 gamers1700 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 4
Default

umm...how does that work exactly? I noticed a medic while playing Starcraft, and they only come in the expansion...that must be it there.
  #4  
Old 17th September 2009, 01:48 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

Expansion add-ons to the game have no relation to Project64.
If there are N64 version installers, they are hack tools.

There is memory expansion pak that is emulated though.
  #5  
Old 17th September 2009, 10:42 AM
mellorit mellorit is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by rswedlow View Post
If using Project64 these features can be emulated.
Click right on you game with your mouse, you will see rom setings click on that and select in exspation 4mb to 8mb
  #6  
Old 17th September 2009, 07:14 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

Thanks yes that is if advanced settings aren't hidden (see options--settings) that the memory expansion pak can be emulated.
It's usually already set to be so if the game was found to use it though.
  #7  
Old 17th September 2009, 08:25 PM
mellorit mellorit is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by rswedlow View Post
Thanks yes that is if advanced settings aren't hidden (see options--settings) that the memory expansion pak can be emulated.
It's usually already set to be so if the game was found to use it though.
Somethinks weard, If the n64 expansion was put into the real n64 all games would have to use it would it not?

I could not imagen puting the 4mb and 8mb pack in and out of a n64 system for certin games, This would be the emu problem!

Last edited by mellorit; 17th September 2009 at 08:28 PM.
  #8  
Old 17th September 2009, 09:19 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

There is an option to not emulate memory expansion pak and keep the setting down to 4 MB just to free CPU when playing games that don't need this setting.
  #9  
Old 24th September 2009, 10:45 AM
RchUncleSkeleton RchUncleSkeleton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 43
Default

I'm pretty sure the RDB has settings for each game that tells it to use either 4mb or 8mb depending on if the game uses the expanded memory, so it's only used in games that need it when they are loaded. There's no need to change any settings as it's automatic.
  #10  
Old 18th October 2009, 03:19 PM
Black Cat Black Cat is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default

no i think he's confused and thinks that in order to play broodwar(the expansion pack for starcraft) he needs a broodwar expansion. the n64 version has both. simply select the 4th figure and hit single player. any figures after the third, are all broodwar campains.

now, how to enable multi player is another story :) one they probably answered :)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.