#1  
Old 6th October 2008, 01:18 AM
bluechair bluechair is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
Default netplay possible?

hi there.. hmm i dont know much about programing , coding etc, but as a gamers could i ask if it is possible to join a game through a network using this emu in the next update ? or maybe it depand on the roms ?
Reply With Quote
  #2  
Old 6th October 2008, 01:32 AM
Smiff_ Smiff_ is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Aug 2005
Location: NZ/UK/PJ
Posts: 500
Default

netplay is on the todo.

@zilmar and co
just realised, the todo lists (which need updating) are in the beta area.. maybe we need public todos now or we're going to keep getting suggestions like this?
should the beta forums be restricted to people who have the beta? (read only to public)

Last edited by Smiff_; 6th October 2008 at 01:36 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th October 2008, 06:31 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,917
Default

Quote:
Originally Posted by Smiff_ View Post
netplay is on the todo.

@zilmar and co
just realised, the todo lists (which need updating) are in the beta area.. maybe we need public todos now or we're going to keep getting suggestions like this?
should the beta forums be restricted to people who have the beta? (read only to public)
imo, the donators should have their own private area to make suggestions
and discuss stuff unrelated to the project
Reply With Quote
  #4  
Old 7th October 2008, 07:35 PM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 988
Default

Quote:
Originally Posted by Squall_Leonhart View Post
imo, the donators should have their own private area to make suggestions
and discuss stuff unrelated to the project
well thing unrelated to the project I do not see any reason for it to be private?

I guess with the beta only board .. I am trying to be more open with what is going on with the beta development. Which is why I am showing this .. but I can understand the need to fix up to show if a user is a beta user or a normal user.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.