#1  
Old 12th July 2013, 06:23 PM
KyleKatarn KyleKatarn is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Default Savegame backup feature

In the main case I was unable to load my saved game status. I believe it was caused somekind of filecorruption at last save (F5). I've started a thread about it at issues section, so I just copy my post here that was a part of my response to given answers.

Quote:
I've seen over the internet that many folks have similar problems like me. I believe it would be a reasonable upgrade for the program a "save backup" subroutine that would save a back up of the pervious saved status at the beggining of every gamestart (in case of succesful loading). So if the next time the last saved status can not be loaded there still can be recovered the previous one. I am not considered as a hardcore programmer, I'm usually writing only physical simulations but I think it's not a big deal to implement.
Reply With Quote
  #2  
Old 5th August 2013, 10:39 PM
Dr4xx3n89's Avatar
Dr4xx3n89 Dr4xx3n89 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: in front of my monitor
Posts: 36
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by KyleKatarn View Post
In the main case I was unable to load my saved game status. I believe it was caused somekind of filecorruption at last save (F5). I've started a thread about it at issues section, so I just copy my post here that was a part of my response to given answers.

Look Nice for Me Muhahahhah

__________________

Dr4xx3n Was Here

Last edited by Dr4xx3n89; 5th August 2013 at 10:41 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.