Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Suggestions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #51  
Old 11th June 2016, 01:55 AM
theboy181's Avatar
theboy181 theboy181 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Prince Rupert,British Columbia Canada
Posts: 418
Default Not quite true

I have been investigating this game for a while now, and unfortunately even OC this game as mentioned in the above post has issues. The game has some code that limits the speed of the game play to the FPS. So in some places the game locks at 40 FPS, if you force it to 60 the game will speed up. This makes the game look and feel incorrect.

IMHO until we can find the magic key to this issue and use cheat codes to override the game FPS and speed multiplier it will never play as we would expect on a modern system.

If you want to see what I mean setup the game as followed and watch the DL's lock to 40 FPS in certain situations.

CF=1
Vi Refresh rate = 2200
Speed display: Dl's per second

When you encounter the guards where the truck is stopped at the gates on the DAM level, you will see that the FPS are locked at 40 until you kill the guards hiding in the bunker.

https://www.youtube.com/watch?v=oVSkFcGzk-E


I pray the retroben feels the need to explore this further some day.
__________________
So you think you can TECH!! Watch this!! https://www.youtube.com/watch?v=NAUKPq5QjL0

Last edited by theboy181; 14th June 2016 at 02:44 AM.
Reply With Quote
  #52  
Old 30th June 2016, 05:52 PM
ferlanga ferlanga is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 12
Default

Even the xbox360 port of perfect dark has some small visual problems because its faster framerate. On some cutscenes the animations look super choppy for some reason.
Reply With Quote
  #53  
Old 25th July 2017, 07:07 AM
SubCog SubCog is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 22
Default

So, did we ever get good 60fps Goldeneye & Perfect Dark working? Is there a gameshark cheat that does it right?
Reply With Quote
  #54  
Old 25th July 2017, 03:17 PM
theboy181's Avatar
theboy181 theboy181 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Prince Rupert,British Columbia Canada
Posts: 418
Default

You are an alpha tester, have you played with the OC settings yet?

https://www.youtube.com/watch?v=HeQIJ6bvb58
__________________
So you think you can TECH!! Watch this!! https://www.youtube.com/watch?v=NAUKPq5QjL0
Reply With Quote
  #55  
Old 28th July 2017, 04:18 AM
SubCog SubCog is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 22
Default

Quote:
Originally Posted by theboy181 View Post
You are an alpha tester, have you played with the OC settings yet?

https://www.youtube.com/watch?v=HeQIJ6bvb58
Wowzers, is that a PistolGrip style overclock? I assumed the only way to achieve it would be a rom hack.
Reply With Quote
  #56  
Old 28th July 2017, 09:25 AM
TradeDraft TradeDraft is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 5
Default

Great to See it can run at that Speed.

Hopefully next offical release has this
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.