#1  
Old 13th August 2016, 03:39 AM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 987
Default Project64 2.3

lots of changes, nearly 1000 commits since 2.2. We have the offical release of 2.3. Also have the first public beta of project64 for android, it is still a beta I am sure there is lots of things needed to make it better, but things are playable now.

Download 2.3 for PC:
http://www.pj64-emu.com/downloads/project64/binaries/

2.3 for android:
https://play.google.com/store/apps/d...roject64&hl=en

Source/Issue tracking:
https://github.com/project64/project64
Reply With Quote
  #2  
Old 13th August 2016, 05:47 AM
dsx_ dsx_ is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Australia
Posts: 1,105
Default

sickkkkkk!
Reply With Quote
  #3  
Old 13th August 2016, 11:48 AM
Project64.N64 Project64.N64 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: PJ64 Forums!
Posts: 26
Default

Now i can run this Emulator. Blue screen issue is going to be solved for my PC.
Reply With Quote
  #4  
Old 13th August 2016, 11:51 PM
Zera Zera is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 44
Default

Is there a portable build anywhere? I really don't like installing emulators.
Reply With Quote
  #5  
Old 14th August 2016, 02:41 AM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

Is is possible to take screenshots in the Android beta?
Reply With Quote
  #6  
Old 14th August 2016, 08:44 PM
retroben's Avatar
retroben retroben is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 652
Default

Savestates are saving and loading fine,but the savestate loading behaviour change is really bad,I can't use the memory viewer properly because it closes upon loading a savestate,please change this back for all events behaviours that worked in 1.7 versions.

I rely on loading savestates to make memory changes in my code hunts to make the effects work without needing to maticulously restart the whole game or having to use Interpreter that more likely freezes due to accurate emulation over compatibility.

Dammit,upon turning off zipped savestates,a breakpoint occurs when loading the non-zip one I just created for Donkey Kong 64 (U). (assuming Win10) Frig!

Code:
Break point found at
.\N64System\Mips\SystemTiming.cpp
386
I think this is the same condition from a much older 2.x version that also breakpoints when loading non-zip savestates on Windows 7,I think it said VirtualMemory or something along those lines.
Please continue the effort of trying to find a fix for this,and please bring back the old behaviour of memory viewer staying intact for savestates.
I can live with zip savestates if it avoids crashes,but can't live without the memory viewer persisting between savestates.
Reply With Quote
  #7  
Old 14th August 2016, 11:43 PM
NES_player4LIFE NES_player4LIFE is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: WOW
Posts: 26
Default

Malware free also!!!
__________________
HpDv6-6135
amd 1.9GHZ QUAD core
Radeon 6620 512MB / Radeon 6750 1GB GDDR3
16GB DDR3 1600fsb
Win7 64bit
Reply With Quote
  #8  
Old 15th August 2016, 10:14 PM
rgg rgg is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 11
Default problem with new v2.3

hi, i've just installed the new build and when i click on .exe appears a dialog box that says:

exception caught
file:.\main.cpp
Line:99

and an accept button.

what's the problem???

Last edited by rgg; 15th August 2016 at 10:19 PM.
Reply With Quote
  #9  
Old 16th August 2016, 01:09 AM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 828
Default

You may need the Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86), which you can get here.

https://www.microsoft.com/en-gb/down...ils.aspx?id=29

OR,

You might not have DirectX9 runtimes installed, the latest DirectX9 from microsoft here.

https://www.microsoft.com/en-gb/down...s.aspx?id=8109

Last edited by Frank74; 16th August 2016 at 01:16 AM.
Reply With Quote
  #10  
Old 16th August 2016, 02:14 AM
foodadd foodadd is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 1
Default

I can run this Emulator smoothly.
Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.