#1  
Old 30th August 2018, 03:37 PM
NesTii17 NesTii17 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
Question Stutter/freeze

Hey there, i couldn't find this particular problem so i decided to just open up a new thread for this.

Every time i launch project 64 my whole pc starts stuttering. its almost like freezing. the mouse moves very slow to none at all & the sound is robotic as well.
this is just for 10.15 seconds. after this everything runs fine.
This also happens after selecting a rom and going in or out of fullscreen mode.
I tried to install a different version of project 64 & different roms as well.
i also reinstalled windows because of a new MB but afterwards the problem was still there.

I am running windows 10.
16gb ram
fx8350 cpu & rx580 gpu if this maybe matters.

maybe i am using some wrong settings in project 64 itself? A few months ago it worked flawless. don't know what changed.
would be nice if someone has any suggestions
Reply With Quote
  #2  
Old 2nd September 2018, 12:11 AM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,659
Default

Did it start happening at the same time you changed your MB?
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
Reply

Tags
freeze, start up, stutter

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.