#11  
Old 31st March 2017, 05:51 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 606
Default

Can I please request that you put in a check for the required Visual Studio runtimes, and if not found, to provide an option to download them.

I've googled the links to the microsoft VS runtimes too many times, when trying to help people that have problems with not having the VS runtimes.

For the love of god, please do this...
Reply With Quote
  #12  
Old 31st March 2017, 09:28 PM
zilmar zilmar is offline
Core Team
Alpha Tester
Project Supporter
Administrator
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 953
Default

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
Can I please request that you put in a check for the required Visual Studio runtimes, and if not found, to provide an option to download them.

I've googled the links to the microsoft VS runtimes too many times, when trying to help people that have problems with not having the VS runtimes.

For the love of god, please do this...
all the native plugins and .exe are compiled with the /MT flag which means that they compile with the microsoft run time functions linked in, so there is no need for this.

This should only happen if you have a 3rd party plugin that is trying to dynamically link to the run time. In which case I have no idea what it is compiled with so there is no real checks I can do
Reply With Quote
  #13  
Old 1st April 2017, 01:40 PM
Frank74's Avatar
Frank74 Frank74 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: UK
Posts: 606
Default

Ok, I guess people are using EmuCR versions, and EmuCR mustn't be building with the /MT flag set.
Reply With Quote
  #14  
Old 10th April 2017, 06:15 PM
Koopa the Quick Koopa the Quick is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 4
Default

When glide64 gets its D3D version, will iZ3D be fully compatible with it, as it is with Jabo's plugin and the Rice plugin?
__________________
My laptop setup:
CPU: Intel Core i3-350M 2.27 GHz
Video card: Nvidia GeForce 310M
OS: Windows 7 Home Premium 64-bit
RAM: 4096MB
HDD: Samsung SSD 850 EVO 500GB
Reply With Quote
  #15  
Old 15th April 2017, 03:36 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,120
Default

Timing accuracy is a definitely a good goal to have, I agree, but I do wonder what it would do to the system requirements.
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i5 3570 3.4 GHz to 3.8 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 660 2 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 8192MB DDR3 SDRAM PC2 10600
HDD: Western Digital 1 TB 7200 RPM
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.