Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 22nd March 2017, 05:34 AM
theboy181's Avatar
theboy181 theboy181 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Prince Rupert,British Columbia Canada
Posts: 419
Default

Quote:
Originally Posted by Frank74 View Post
Was probably Counter Factor=1 setting that has helped you. All gfx settings in Jabo shouldn't have much affect on performance. I can max everything on rubbish hardware and still get full speed.

FAT is an abbreviation of Fixed Audio Timing setting in PJ64. It shouldn't have any affect on how random things are. Only recompiler self mod methods could possibly affect randomness.

Try setting the CPU from Recompiler to Interpreter in the game settings. If you can run full speed with Interpreter, it's better to use it. If you have fast modern hardware, it should be ok.
Are you playing 4P game with 4 input devices? ( you have three friends? )

reason I am asking is input can cause overhead on the CPU with certain input plugs too, and I want to know if you have 3 friends. ;P
__________________
So you think you can TECH!! Watch this!! https://www.youtube.com/watch?v=NAUKPq5QjL0
Reply With Quote
  #22  
Old 25th March 2017, 03:54 PM
justin8571 justin8571 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 31
Default

Hello,

Sorry I've not replied sooner, been flat out with work and family stuff. I should have some time tomorrow to reply properly to your posts.

Thanks for all your continued help.

Justin
Reply With Quote
  #23  
Old 25th March 2017, 05:20 PM
theboy181's Avatar
theboy181 theboy181 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Prince Rupert,British Columbia Canada
Posts: 419
Default

Quote:
Originally Posted by justin8571 View Post
Hello,

Sorry I've not replied sooner, been flat out with work and family stuff. I should have some time tomorrow to reply properly to your posts.

Thanks for all your continued help.

Justin
No problem, life happened!

btw: https://www.youtube.com/watch?v=J0a6Om6TAow&t=87s
__________________
So you think you can TECH!! Watch this!! https://www.youtube.com/watch?v=NAUKPq5QjL0
Reply With Quote
  #24  
Old 30th March 2017, 10:28 AM
justin8571 justin8571 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 31
Default

Hello,

sorry to you all again for me not replying sooner. I was hoping to get back to you with results once I'd got together with some friends for more testing but life's been against us and we've had to cancel our get-together twice this week.

Hopefully we'll have a night of racing over the next couple of weeks, and as soon as we do I'll get back to you with the results.

Whatever happened to my 20s when we had all the time in the world and all that mattered was getting together for Mario Kart?

Thank you

Justin
Reply With Quote
  #25  
Old 30th March 2017, 03:05 PM
theboy181's Avatar
theboy181 theboy181 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Prince Rupert,British Columbia Canada
Posts: 419
Default

Im hoping you guys will test the 60FPS patch for us, and tell us your thoughts on HD 1080P MK64 @60FPS.

Mario Kart 64 (U)
60fps hack:

81001890 2419
81001892 0001
81001894 2419
81001896 0001
80000FE3 0000
800014CF 0001
81001C90 240A
81001C92 0001
81001C94 240A
81001C96 0001
81001A38 2409
81001A3A 0001
81001A3C 2409
81001A3E 0001
80122CBB 001C

Note: Menus, Nintendo Logo, Winners Cup, and Game ending play at 2x their speeds. -despite this its not a deal breaker.

Also I would like to share settings with you, and make sure you have the best possible settings and plugins for that game.

The issues you have reported here, are not happening to me and I have a feeling its a combination of things.

When you get time can you list your system specs, plugins, and configurations?

You can take screen shots and share them, maybe? Drag and drop them into General in the Discord would work.
__________________
So you think you can TECH!! Watch this!! https://www.youtube.com/watch?v=NAUKPq5QjL0

Last edited by theboy181; 30th March 2017 at 03:17 PM.
Reply With Quote
  #26  
Old 7th April 2017, 03:21 AM
Minion Minion is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 11
Default

I know your newest post theboy181 was for justin8571 but I decided to try it and it fixes the insane speed for 4 player matches!

I have no clue if it fixed the other problems justin8571 is having but it fixed the problem I was having!

Thank you!

p.s. I just made this account and it keeps saying "Unable to save image" for the avatar. I tried copy and pasting the url and also uploaded the 100x100 or 80x80 picture.

Last edited by Minion; 7th April 2017 at 05:06 AM.
Reply With Quote
  #27  
Old 7th April 2017, 05:20 AM
theboy181's Avatar
theboy181 theboy181 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Prince Rupert,British Columbia Canada
Posts: 419
Default

There is a limit of posts you need to have before you can post links and images.

__________________
So you think you can TECH!! Watch this!! https://www.youtube.com/watch?v=NAUKPq5QjL0
Reply With Quote
  #28  
Old 7th April 2017, 08:12 AM
Minion Minion is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 11
Default

Thank you for the response! How many posts do I need?

I couldn't find anywhere (unless I didn't look good enough) on whether I needed an x amount of posts in order to add a pic.

Thank You
__________________
The Master Of Unlocking
Reply With Quote
  #29  
Old 8th April 2017, 02:13 AM
theboy181's Avatar
theboy181 theboy181 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2014
Location: Prince Rupert,British Columbia Canada
Posts: 419
Default

http://forum.pj64-emu.com/faq.php?fa...faq_vb3_albums

According to the FAQ you should be able to upload pics. if you are trying to share links via a message I think you need a minimum of 20 posts first.
__________________
So you think you can TECH!! Watch this!! https://www.youtube.com/watch?v=NAUKPq5QjL0
Reply With Quote
  #30  
Old 8th April 2017, 06:35 AM
Minion Minion is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 11
Default

After clicking your link I clicked "User Control Panel" highlighted in blue.
I didn't see "Pictures & Albums" under "Your Control Panel" on the left side or anywhere else on the page.

Tried uploading again but says "Unable to save image". I'll try it again in 6 months or a year.

Found this on your link. Administrator may have to allow me to upload a pic.

How do I set signatures, avatars and profile pictures?

You can set and change your signature, avatar and profile picture in the User Control Panel (providing the administrator has made these options available).
__________________
The Master Of Unlocking

Last edited by Minion; 8th April 2017 at 06:37 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.