Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th September 2019, 05:30 AM
VanBlaze VanBlaze is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
Default Trying to use banjo tooie texture pack. Need help

Trying to use the texture pack from a video on youtube name: Banjo-Tooie in full 60FPS with HD Textures (can't post urls) and i can't seem to get it to work. Using 2.3.2 i think. Someone help me x.x
Reply With Quote
  #2  
Old 13th September 2019, 12:45 AM
retroben's Avatar
retroben retroben is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 685
Default

PJ64 2.3.2 kinda sucks because of the glaring flaw where many games can freeze at varied spots consistently.

Banjo-Tooie will for example freeze around the beginning just after getting the first jiggy.

Some new 2.4 versions after a certain point run it just fine though.

Build 2.4.0-835 should work fine for Banjo-Tooie since that is the version I used for testing the big 60fps code hack for completing the game...twice!
Reply With Quote
  #3  
Old 13th September 2019, 01:43 AM
VanBlaze VanBlaze is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 2
Default

How would I install the texture pack as well? (now using the version you recommended)

Last edited by VanBlaze; 13th September 2019 at 01:45 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 13th September 2019, 07:40 PM
retroben's Avatar
retroben retroben is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 685
Default

I could never figure out how to make custom textures work on Glide64 Final either,sorry.

Though,there is another texture pack apparently by Gaming Revived,but you need to go to the Discord via the invite link on the YT channel but it needs GLideN64 instead.

https://www.youtube.com/channel/UCcw...pZiZjGMMQJPA00

And here is the post with my proper 60fps code which requires enabling the 8MB RDRAM/expansion pack...

http://forum.pj64-emu.com/showpost.p...&postcount=988

Use Counter Factor 1 and the dedicated overclock option at 2 or higher,not the refresh rate thing,that should be set to 1500.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.