#1  
Old 5th January 2020, 02:13 AM
beavinator beavinator is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Default rumble with Logitech Rumblepad 2

Hi all. I can't seem to get the rumble feature to work with my Logitech Rumblepad 2. I'm using the N-Rage input plugin, I set it to rumble pak, but the only option under "force feedback device" is "none", and the test button is grayed out. Pretty sure I have the latest versions of everything. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 5th January 2020, 03:01 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,026
Default

Does the rumble work in other programs?
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
  #3  
Old 5th January 2020, 10:59 PM
beavinator beavinator is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Default

That’s a very good question. Not sure I have any other software to test it with. I know the actual mechanism works, because it rumbles when I hit the “vibration” button...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.