#1  
Old 15th March 2018, 01:25 AM
pinkmario pinkmario is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
Default Plugins taking long time to initialise

Hi there, I have the same issue mentioned in this thread:
Code:
http://forum.pj64-emu.com/showthread.php?t=7561
I tried to google older versions of Nrage but I can't find any links anywhere.

Here's my tech info:
P64 2.3.2.202
Direct3D8 1.7.0.57-ver5
DirectSound 1.7.0.7
N-Rage 2.5.2.202
RSP 1.7.3.202

Win7 x64
i7 920
GTX-680

The peripheral I'm using is a PS3 controller. Third party software is Scptoolkit.

The strange thing is P64 was opening games instantly a few weeks ago. But for some reason today it's taking a really long time.

Timed tests:
Test 1: 1 min 25 sec
Test 2: 1 min 25 sec
Test 3: 1 min 25 sec

So it's presumably taking exactly 1 min 25 seconds each time P64 is first started. However, if I end emulation and select a new rom without closing P64, they all open instantly.

Since the last time it was working, I haven't changed hardware settings.

If you need more info or know of a fix, please let me know.

Edit: Reinstalling brought it down to 5 seconds. Maybe it was just corrupt data or something.

Last edited by pinkmario; 16th March 2018 at 11:34 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.