#1  
Old 12th February 2020, 05:22 PM
maigs maigs is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 3
Default FPS Limiter Issues - Can't Speed Up

I'm playing Ocarina of Time and would like to speed up my game during the cutscenes. To start off, I've gone through the forums and looked up similar issues and have followed all the suggestions I could find. I have all the default settings. I go to uncheck the "hide advanced settings" option so that I can toggle the FPS Limiter. I have "sync using audio" disabled by default. The only suggestion I haven't been able to follow is disabling vsync as I don't see an option for that anymore. I'm using the current version of PJ 64 (2.3.2.202). No matter what I do, my VI/s is always 60. The only difference is when I have FPS limiter on, it stays at a flat 60, but when it's toggled off it floats randomly between 59-61. This is presumably because of vsync. Does anyone know how I could change the vsync option or have any other suggestions? In past versions of PJ 64 you could press the + and - keys but now that changes rumble/memory pak settings. Would I be better off looking for an earlier version of PJ 64?

Also I'm testing the frame rate on the file select menu since it has the smallest load on my CPU. I don't think it has anything to do with my specs, but here they are anyways. I've also tried resetting the emulator several times and I reset my computer once.

i7 950, NVIDIA GT 420, 6GB Ram
Reply With Quote
  #2  
Old 13th February 2020, 11:55 PM
maigs maigs is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 3
Default

Hello, I am still here. I have come to realize that toggling the FPS limiter will make every game I have go faster EXCEPT for Ocarina of Time 1.2 However, I am able to make OoT 1.0 version run faster via f4. I am not sure what the cause is here, but I'll keep looking into it later on.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th February 2020, 02:06 AM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,033
Default

Probably a game specific setting?
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.