Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th November 2009, 11:08 PM
lewis94 lewis94 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default Goldeneye graphics completely messed up

Hi, I downloaded Goldeneye for PJ64 yesterday and it worked just fine for me last night, but today, no matter what level I go into, the graphics are completely screwed up. It's kinda like a case of really, really REALLY bad collision detection on an actual N64.

In multiplayer, the player screens keep moving all over the place.

I've tried it with both DX6 and Glide64, but it's the same.

I'm using Vista, with a AMD Athlon 64x2 (1.9 ghz) processor, and a ATI Radeon 3100 graphics card.

Some screenshots...









It looks exactly the same no matter what level I'm in.

Also, a few minutes after I took those screenshots, I got this error:

Unhandled R4300i OpCode at: 700009FC
Unknown FB 3C FD 56
Stoping Emulation !

Any ideas? I'd love to be able to play this...
  #2  
Old 8th November 2009, 02:27 AM
LinkSlayer64 LinkSlayer64 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10
Default

Umm, try using Jabo's Direct 1.6 to start, then get back to me
  #3  
Old 8th November 2009, 05:07 AM
XFi6 XFi6 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by LinkSlayer64 View Post
Umm, try using Jabo's Direct 1.6 to start, then get back to me
Idiot.

Quote:
Originally Posted by lewis94 View Post
I've tried it with both DX6 and Glide64, but it's the same.
Anyway...

Make sure Aspect Ratio is set to Normal or 4:3, or in jabo's 1.6, uncheck Adjust game ratio to match yours.

Also if you're using jabo's 1.6, toggle these on/off to see if it fixes it:
  • Use legacy pixel pipeline
  • Use Direct3D transformation pipeline
  • Force Z compare
  #4  
Old 8th November 2009, 05:38 AM
LinkSlayer64 LinkSlayer64 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 10
Default

sorry I missed that, no need to be a jerk about it.
I notice your using cheats, you may want to try disabling them and see if that helps. And, what level are you playing on
  #5  
Old 8th November 2009, 07:43 PM
lewis94 lewis94 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 2
Default

I re-installed PJ64 and it works fine now, even with cheats. I must have done something in the settings that screwed it up. Thanks for your help.

Now I have another question though... when I open Nagano Winter Olympics 98, I just see a black screen. This also happened to me with my first installation of PJ64. I've read elsewhere that the Nagano rom works, but this one doesn't seem to.

Last edited by lewis94; 8th November 2009 at 09:06 PM.
  #6  
Old 29th November 2009, 04:18 AM
RchUncleSkeleton RchUncleSkeleton is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 43
Default

Quote:
Originally Posted by lewis94 View Post
I re-installed PJ64 and it works fine now, even with cheats. I must have done something in the settings that screwed it up. Thanks for your help.

Now I have another question though... when I open Nagano Winter Olympics 98, I just see a black screen. This also happened to me with my first installation of PJ64. I've read elsewhere that the Nagano rom works, but this one doesn't seem to.
I just got the nagano winter olympics 98 rom and tested it...it seems to work perfectly fine.....you probably have a bad dump of the rom, get a new one from another source.
 

Tags
goldeneye, graphics

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.