Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v1.6

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th October 2011, 01:53 AM
huddl3buh huddl3buh is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default Pokemon Snap Issue (NOT PKMN Report)

Hello, after fixing the PKMN report issue the report will no longer show that a pokemon is in a picture. I can take them, see them after the course, and go through them afterwords, but the game does not register the pokemon in the pictures as actually being there. If anyone can help me with this it would be most appreciated.
  #2  
Old 14th October 2011, 02:19 AM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

You mean that it's like "oh sorry, there aren't any pokemanz here!"?

It may not be worth it, since the game is not emulated very well at the moment anyway. I mean first of all, the pokesigns or w/e they're called don't register, and the little red dot is missing ._.
__________________
  #3  
Old 14th October 2011, 03:30 AM
huddl3buh huddl3buh is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by natnatertatertot View Post
You mean that it's like "oh sorry, there aren't any pokemanz here!"?

It may not be worth it, since the game is not emulated very well at the moment anyway. I mean first of all, the pokesigns or w/e they're called don't register, and the little red dot is missing ._.
that is kinda exactly what is going on
  #4  
Old 14th October 2011, 03:48 AM
huddl3buh huddl3buh is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default

FIXED!!

All i needed to do was reinstall the rom and it worked just fine. Should have just done that earlier.
  #5  
Old 14th October 2011, 02:28 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

sweet Nice job man ^^
__________________
  #6  
Old 16th October 2011, 12:10 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

That used to just be a common issue if you weren't using Project64 1.6 (or 1.7) with the default plugins, due to a hack implemented to get the game working.
  #7  
Old 8th November 2011, 09:09 PM
gatman425 gatman425 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
Default

could you please tell me exactly how you fixed this problem step by step, what version of Project 64 were you using, did you use any new plugins? Please help! I would really like to fix this and play Pokemon Snap to the fullest extent again
  #8  
Old 8th November 2011, 10:42 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

Quote:
Originally Posted by gatman425 View Post
I would really like to fix this and play Pokemon Snap to the fullest extent again
Nothing you do will allow that, until Zilmar fixes the core error.
__________________
  #9  
Old 11th November 2011, 07:16 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

It will recognize them if the red light blinked in the screen-center icon while taking the picture.

This doesn't happen on any emulator-plugin combinations except Project64 because this emulator used some whacky-ass hack to virtualize the missing information. It's incomplete, as we can see.
  #10  
Old 11th November 2011, 04:50 PM
Natch's Avatar
Natch Natch is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Nowhere near you.
Posts: 5,075
Default

...............................

are you saying there's some way to get it to work?
__________________
 

Tags
bugs, issues, pokemon, pokemon snap, problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.