#1  
Old 19th February 2020, 03:22 PM
immortalTortilla immortalTortilla is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 1
Unhappy I have no sounds in PJ64 2.0

I have a problem with my emulator where the sounds randomly disappear. I was playing The Legend Of Zelda Majora's Mask, and instead of saving ingame (using the owl statues) I mostly save my games with F5, then load them with F7. Sometimes when I load a save, the sounds disappear, and when I try a different save, that one's normal.
When I start the game itself in the emulator the sounds are still there, but when I load my current save, the sounds are gone again. Now for Zelda, if I save ingame (using owl statues instead of F5), close and start my emulator again, then start the game manually the sounds are back, fortunately.
But with Rayman 2 on the other hand... I can't make an ingame save, even if I'm in the Hall Of Doors, chose a Memory Pak in the Controller Plugin configuration, I still can't save. I have no other saves and I don't want to play soundless... Could anyone help me? Both with the lost sound and saving Rayman 2. I am desperate. : (
Reply With Quote
  #2  
Old 20th February 2020, 02:24 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,051
Default

Savestates (f5/7) are not reliable and known to break things, your save is broken at this point and there is no way to fix it other than starting over.
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
Reply

Tags
emu, emulator, nosound, pj64, project64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.