#1  
Old 11th August 2011, 08:38 PM
Backlash Backlash is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 13
Default GameFAQ no longer working

I don't know why, but every time I've tried to view the GameFAQ today, all it says is Navigation Cancelled. It hadn't been doing that until now. Anyone know the reason why?
Reply With Quote
  #2  
Old 11th August 2011, 11:21 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Maybe it's some shit with Windows Update that updated the manual viewer software. If you use Vista or something then it's likely XD.

I know the "Home" button doesn't work, but the back and forward ones and just searching or specifying an exact topic in the CHM file do.
Reply With Quote
  #3  
Old 11th August 2011, 11:32 PM
dsx_ dsx_ is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Australia
Posts: 1,105
Default

i have this problem sometimes but i cant remember how i fix it :/
i think i ran the gamefaq as admin or something?
Reply With Quote
  #4  
Old 12th August 2011, 07:22 PM
Backlash Backlash is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 13
Default

It appears to only be doing this for 1.7, as I just tested 1.6

Oh, and I guess its worth pointing out I use Windows 7

Last edited by Backlash; 12th August 2011 at 07:31 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 14th August 2011, 02:56 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Try it with the same CHM file accessed by 1.6, being accessed by 1.7 to see if that makes a difference.

Also maybe it might be that I'm running a limited account instead of admin, but idk.
Reply With Quote
  #6  
Old 23rd August 2011, 11:38 PM
Backlash Backlash is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 13
Default

No, that still doesn't work
Reply With Quote
  #7  
Old 24th August 2011, 05:09 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Well, if you have the same exact CHM installed to both emulators, then it's obviously just the way that 1.7 is calling the file on your OS. I don't recall the issue myself; maybe if you roll back a few builds to an older EXE release you might find that it worked properly.
Reply With Quote
  #8  
Old 19th April 2013, 12:23 AM
Rebellion777 Rebellion777 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: Nashville, Tennessee
Posts: 10
Default

Well, in xp I fixed it by messing around in properties (right click the file and select properties) and I remember it being very easy, for me there was a box at the bottom of the general tab that said unblock, clicked it and then I could view it just fine...a quick google search says that you can do it on windows 7, but I don't see the box...but maybe that's cause I already unblocked it. just thought I'd try to help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.