Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 22nd September 2009, 10:17 PM
JaredTodd JaredTodd is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Default

*chuckles a bit* Right.... That thing you told me to install won't install... I haven't been able to do a lot of things on this computer since I got a new computer. I think it may have something to do with Vista.. I don't really know. I can't even use a printer or a scanner. I really really REALLY didn't think this was a computer problem.. But if I have to download the thing there in order to have it, and it won't let me install, then it is. I'm really sorry, I wish you guys could've fixed it. But thanks for your help!
Reply With Quote
  #12  
Old 23rd September 2009, 12:02 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

what wont install?
Visual C 6, 2005 and 2008 install on vista fine.....
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.