Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 29th January 2015, 08:41 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Yes, well the RSP interpreter should have it fixed for you in the meantime if you didn't mind using that.

I do have a question for you though. Whenever you get these SP DMA error messages, do you ever get corrupt graphics, audio, freezing, game instability, anything like that if you just click OK through all the SP DMA error messages? Or can you usually just ignore all the SP DMA warnings after clicking through them a few times.
Reply With Quote
  #22  
Old 29th January 2015, 08:55 PM
Rcj8993 Rcj8993 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 34
Default

no issues. just had to click ok when they popped up.
ill un that rsp when i get home.
Reply With Quote
  #23  
Old 29th January 2015, 10:50 PM
Rcj8993 Rcj8993 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 34
Default

um hey.... how do i do it?
Reply With Quote
  #24  
Old 29th January 2015, 10:54 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

You do it by reading this quote:

Quote:
Originally Posted by HatCat View Post
I think I've found a fix to your problem though:

Go Options::Settings... menu in pj64,
"Advanced" tab,
check "Enable debugger" box,
click OK,

Now go under the new Debugger menu in pj64, under RSP, under CPU method, change it from "Recompiler" to "Interpreter".

That should fix all your crashing I think?!
Reply With Quote
  #25  
Old 29th January 2015, 11:00 PM
Rcj8993 Rcj8993 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 34
Default

still got the error on level 12 with the save data from the bad rom dump on the [!] version


if it doesnt happen on normal difficulty, then its probably just the save data from the bad rom dump.
should i dump the memory or something or get u anything that could help from my debug menu?
Reply With Quote
  #26  
Old 29th January 2015, 11:03 PM
Rcj8993 Rcj8993 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 34
Default

just tried to dump the memory during the crash and i got this error that says

"
Break point found at
.\N64 System\Debugger\Debugger - Memory Dump.cpp
317
"

and the dump i saved is empty
Reply With Quote
  #27  
Old 29th January 2015, 11:17 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Yeah shouldn't have to dump the memory, just make sure that RSP CPU Method is set to Interpreter, not Recompiler, when playing.

I guess some screenshots of the RSP Registers debug window could be nice to know about though, particularly the Coprocessor 0 regs.
Reply With Quote
  #28  
Old 29th January 2015, 11:27 PM
Rcj8993 Rcj8993 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 34
Default

funny this interpreter doesnt slow down my PC at all, nor the emulator :v
at the most, my PC used about 17% of the CPU power

Here you go

imgur DOT com/a/dHI3m
Reply With Quote
  #29  
Old 29th January 2015, 11:43 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Quote:
Originally Posted by Rcj8993 View Post
funny this interpreter doesnt slow down my PC at all, nor the emulator :v
at the most, my PC used about 17% of the CPU power

Here you go

http://imgur.com/a/dHI3m
Looks normal, the DMA register values I mean.

Are you sure you have the interpreter set and not still the RSP recompiler?
What if you set it to RSP interpreter, but then load that saved state you linked to me a few pages back, and just sit there and let the guy kill you without giving any controller input? Does that give you the DMA errors?
Reply With Quote
  #30  
Old 29th January 2015, 11:46 PM
Rcj8993 Rcj8993 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 34
Default

um it happens when u play. i dumped that when i got the error...
Reply With Quote
Reply

Tags
evangelion

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.