Go Back   Project64 Forums > General Discussion > Open Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 18th March 2013, 03:02 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by Predator82 View Post
Zilmar should know, if itīs a fake or not
And hopefully he'll step in and put a stop to his blatant trolling.

Quote:
Originally Posted by haxatax View Post
Because said person made a new plugin.

We eagerly await its release.


Anyone can learn to use Photoshop/GIMP, it's pretty simple to edit the text on the plugin version and add a fake "about this plugin" window with your profile avatar. Why use the D3D8 API when D39 and newer is so much better?
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way

Last edited by the_randomizer; 18th March 2013 at 03:07 PM.
Reply With Quote
  #22  
Old 18th March 2013, 08:40 PM
Jabu's Avatar
Jabu Jabu is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Greece
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by nintendo1889 View Post
Anyone can learn to use Photoshop/GIMP, it's pretty simple to edit the text on the plugin version and add a fake "about this plugin" window with your profile avatar. Why use the D3D8 API when D39 and newer is so much better?
Yeah the D3D8 is outdated, but I started using it as a basis for later move to the D39.


Quote:
Originally Posted by Reggie View Post
Hi Jabu, I liked the good news... Jabo abandoned PJ64, and it is nice to know that someone is going to continue to work with the video plugin.
I hope to see Zelda Majora's Mask without blurry stars in the sky and the pictograph working, and DK64 without black borders on the screen and without visual glitches.
I'll put all my hopes in this new video plugin.
Soon you will be playing Donkey Kong 64 with issues-free crystalline graphics and without the annoying black edges, and Majoras's Mask with stars on the sky fully smoothed.
Reply With Quote
  #23  
Old 18th March 2013, 11:37 PM
Reggie's Avatar
Reggie Reggie is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by Jabu View Post
Soon you will be playing Donkey Kong 64 with issues-free crystalline graphics and without the annoying black edges, and Majoras's Mask with stars on the sky fully smoothed.
Jabu, please do not disappoint me... I waited for years for the day when I can play DK64 in 1080p with anti-aliasing, just as XBLA Banjo-Kazooie version for Xbox 360.
And Zelda Majora's Mask without glitches in the pause screen, besides the beautiful stars on the sky without being blurry.
I was hoping for improvements in Glide64, but was abandoned by the author... Now all we can do you, Mr. Jabu. But switch to the D39, which is more updated, is my advice.

Last edited by Reggie; 18th March 2013 at 11:39 PM.
Reply With Quote
  #24  
Old 18th March 2013, 11:49 PM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by Jabu View Post
Yeah the D3D8 is outdated, but I started using it as a basis for later move to the D39.
Video plugin config window and/or in-game screenshots or it didn't happen.





Showing the "about" dialog window doesn't prove a f***ing thing and doesn't count. Anyone can photoshop that. Do the forum and either produce some REAL, non-shopped evidence or sod off.
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way

Last edited by the_randomizer; 18th March 2013 at 11:59 PM.
Reply With Quote
  #25  
Old 19th March 2013, 01:05 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

its fake, because

1. its an obvious reshack of jabo's
2. jabo would never provide his source code to some unknown fag.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #26  
Old 19th March 2013, 01:17 AM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,112
Default

heck I could make a legit about if I wanted to :3

too bad the plugin wouldn't do anything
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something

Last edited by ExtremeDude2; 19th March 2013 at 01:20 AM.
Reply With Quote
  #27  
Old 19th March 2013, 01:44 AM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
its fake, because

1. its an obvious reshack of jabo's
2. jabo would never provide his source code to some unknown fag.
You took the words right outta my mouth; this guy's just butt hurt that he can't code worth crap.
__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way
Reply With Quote
  #28  
Old 19th March 2013, 01:58 AM
Jabu's Avatar
Jabu Jabu is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Greece
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by nintendo1889 View Post
Video plugin config window and/or in-game screenshots or it didn't happen.
Video plugin config window and/or in-game of the current version, which is 2.0.0.12, also do not match the Jabo's original plugin, which the last version is 1.7.0.57.

That does not mean anything, sir.

Last edited by Jabu; 19th March 2013 at 02:00 AM.
Reply With Quote
  #29  
Old 19th March 2013, 02:10 AM
the_randomizer's Avatar
the_randomizer the_randomizer is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: USA
Posts: 1,136
Default

Quote:
Originally Posted by Jabu View Post
Video plugin config window and/or in-game of the current version, which is 2.0.0.12, also do not match the Jabo's original plugin, which the last version is 1.7.0.57.

That does not mean anything, sir.
Sure it does.



That's proof? Boy, I'd hate to think what we'd see if you were lying.

I can use Photoshop too!

__________________
My rig:
CPU: Intel Core i7 4470 3.4 GHz to 3.9 GHz
Video card:: MSI nVidia GTX 970 4 GB GDDR5
OS: Windows 7 Professional 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM 10600
HDD: 2 x Western Digital 1 TB HDDs
Monitor: 23" Asus Full HD LED

Oh, and Snes9x > Zsnes in every way

Last edited by the_randomizer; 19th March 2013 at 02:56 AM.
Reply With Quote
  #30  
Old 19th March 2013, 03:23 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,918
Default

Quote:
Originally Posted by Jabu View Post
Video plugin config window and/or in-game of the current version, which is 2.0.0.12, also do not match the Jabo's original plugin, which the last version is 1.7.0.57.

That does not mean anything, sir.

The about screen is 100% from jabo's,

meaning its either a reshack of a photoshop job.

im done with this, just f-off.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.