#1  
Old 13th November 2011, 08:41 PM
ConcussedxMonkey ConcussedxMonkey is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default Majoras mask issues

not sure if its my emulator/rom or anything else thats not working but when starting the game it requires you to press 'start' to proceede, well i pressed start (s) quite a few times nothing happens, any suggestions?
  #2  
Old 13th November 2011, 09:41 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 3,090
Default

Quote:
Originally Posted by ConcussedxMonkey View Post
not sure if its my emulator/rom or anything else thats not working but when starting the game it requires you to press 'start' to proceede, well i pressed start (s) quite a few times nothing happens, any suggestions?
What is your plugin?
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
  #3  
Old 16th November 2011, 03:32 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

If you're using a keyboard for the controller device, check the button assignments in whatever plugin's configuration to verify that the key you're pressing was assigned to START.

If you're using some other controller device, try testing the START button with a keyboard key instead.
 

Tags
controls, majoras mask, zelda

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.