Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 22nd July 2014, 06:28 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Quote:
Originally Posted by Wally123 View Post
You need a Glide Wrapper for things to work properly with Glide64... I use nGlide and use the Glide plugin that comes with Project 64....
Smoking dat weed man.
Reply With Quote
  #12  
Old 22nd July 2014, 08:37 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Quote:
Originally Posted by hatcat View Post
smoking dat weed man.
lol .
Reply With Quote
  #13  
Old 22nd July 2014, 11:38 PM
TONPumper TONPumper is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by Wally123 View Post
You need a Glide Wrapper for things to work properly with Glide64...I use nGlide and use the Glide plugin that comes with Project 64....
I downloaded nGlide and it seems to work fine. I still have problems when I try to use Smooth Filtering and Rice Format, but I guess I can deal with it...unless someone has another fix
Reply With Quote
  #14  
Old 23rd July 2014, 12:15 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

Yeah stop kidding around and get a Voodoofx, or a non-Direct3D wrapper unlike nGlide.

And just so you know V1del was right. A "fatal error" exception while going through a door doesn't have to do with graphics plugins. That's what diets are for. Graphics plugins receiving the data can process exceptions (in which case, Glide64 can bypass them), but not fat. The problem should be prevention.

How many cheat codes you got enabled other there man? Just don't use unstable core emulation settings/RDB file and don't use bad RSP emulation code (or bad HLE implementations) and you'll be tidied up without changing any graphics plugins unnecessarily.
Reply With Quote
  #15  
Old 26th July 2014, 07:39 PM
V1del V1del is offline
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 442
Default

Dude literally ignored my post I don't even know why I bother posting stuff like that anymore, half doubts the shit out of you and drags a 2 post solution to 10 fucking pages for no reason and others ignore you
Reply With Quote
  #16  
Old 26th July 2014, 09:02 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Quote:
Originally Posted by V1del View Post
Dude literally ignored my post I don't even know why I bother posting stuff like that anymore, half doubts the shit out of you and drags a 2 post solution to 10 fucking pages for no reason and others ignore you
LOL ikr? The kid practically posted the same pic twice... He still never answered my question about Glide either.
Reply With Quote
  #17  
Old 26th July 2014, 09:20 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

olololol im too fat to fit thru the door can anyone help me change gfx plugins?

>Wally123 posts something related to graphics plugins/nglide wrapper

o hay so I should change graphics plugins! Thanks it works (I guess) unless anyone else has any alternative solutions
Reply With Quote
  #18  
Old 26th July 2014, 09:31 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Quote:
Originally Posted by HatCat View Post
olololol im too fat to fit thru the door can anyone help me change gfx plugins?

>Wally123 posts something related to graphics plugins/nglide wrapper

o hay so I should change graphics plugins! Thanks it works (I guess) unless anyone else has any alternative solutions
Your responses to Wally's posts always crack me up !

Quote:
Originally Posted by Wally123 View Post
I use nGlide and use the Glide plugin that comes with Project 64....
Am I the only person who thinks this post makes no sense?
Reply With Quote
  #19  
Old 26th July 2014, 09:37 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,236
Default

At first I was like,
"This post makes no sense."

But then I saw his marijuana man avatar and was like,
"Ohh I get it now!"
Reply With Quote
  #20  
Old 26th July 2014, 09:52 PM
RPGMaster's Avatar
RPGMaster RPGMaster is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Super Moderator
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2,008
Default

Rofl is this site slow, or is it my connection ;/ ?

I was laughing because he said he uses nGlide with the glide that comes with PJ64, so I assume it's the one modified by Zilmar. That one statically links the glide wrapper, doesn't it? So that's what cracks me up .
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.