#1  
Old 15th December 2011, 11:24 AM
pj1512 pj1512 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Post Constantly flickering menu bar

The menu bar keeps flickering, even in full screen mode. Starting to develop epileptic responses. Help would be deeply appreciated. Thank you.
------


Issue Resolved.

1. Right-click on the desktop, click on "Properties". "Display Properties" should appear.
2. Click on the "Appearance" Tab. Under "Windows and buttons:", click on "Windows XP style".
3. Click on "Apply", click on "OK".

Contrary to what I had thought, UI windows appearance affects the emulator.

Last edited by pj1512; 18th December 2011 at 09:12 AM.
  #2  
Old 15th December 2011, 06:10 PM
Mr.64 Mr.64 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 59
Default

which game are you playing?
  #3  
Old 15th December 2011, 07:28 PM
pj1512 pj1512 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default

Currently trying to troubleshoot this issue using both LoZ series. To further clarify what I mean by "flickering menu bar" -- I meant that, whenever I full-screen the window, the menu bar would appear over the full-screen as if it was high-lighted, followed by the menu bar greying out, than quickly disappearing. It does it in quick spurts for about 1 sequence or more, depending what is showing/ what action the emulator is doing at the moment.

This flickering sequence happens nearly every time. In OoT, it flickers every time I enter the load screen, shoot the bow/slingshot, flickers every time I take a hit, every time I block a hit, every time an explosion occurs, every time I enter the start/equipment/save screen, every time I enter/exit an area, just about every action I take in Oot it flickers.
In MM, it flickers constantly in the start up all the way leading up and through the introduction, constantly flickers when I'm in the start/equipment screen, whenever flickers when I enter a enter/exit an area, flickers when an explosion occurs, flickers whenever I aim the bow and whenever I fire an arrow, the list goes on...

I'm using the default settings that came with a clean install of Project 64 1.6, only thing altered was controller settings switched from Jabo to N-Rage. Graphics setting, everything is default, except the window resolution and full screen resolution which is 320x240 and 640x480 32-bit 60Hz respectively.

If anyone can help to resolve this issue, thank you.
------


Issue Resolved.

1. Right-click on the desktop, click on "Properties". "Display Properties" should appear.
2. Click on the "Appearance" Tab. Under "Windows and buttons:", click on "Windows XP style".
3. Click on "Apply", click on "OK".

Contrary to what I had thought, UI windows appearance affects the emulator.

Last edited by pj1512; 18th December 2011 at 09:12 AM.
  #4  
Old 17th December 2011, 10:43 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,679
Default

Google glide64
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
  #5  
Old 18th December 2011, 09:11 AM
pj1512 pj1512 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default

Issue Resolved.

1. Right-click on the desktop, click on "Properties". "Display Properties" should appear.
2. Click on the "Appearance" Tab. Under "Windows and buttons:", click on "Windows XP style".
3. Click on "Apply", click on "OK".

Contrary to what I had thought, UI windows appearance affects the emulator.
 

Tags
bar, flickering, menu

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.