#1  
Old 6th March 2009, 08:14 AM
Vanisher Vanisher is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default Problem With Pokemon Stadium 1 & 2

Well not long ago i downloaded pokemon stadium to my P64 and i have to use the numb lock numbers rather than the arrows, this dosent bother me 1 bit infact i dont care 1 bit about that, the truth is when i try to pick a 3rd pokemon it wont let me select it, the buttons to select pokemon are, A,B,UP,DOWN,LEFT,RIGHT and all the arrows on the numb lock, however when i try to select one of the other pokemon i press the up down left or right it wont let me even when i press it the selection wont work, in pressed every reasonable button on the keyboard even the F1-F12, but it didnt work, can sombody help me?
Reply With Quote
  #2  
Old 6th March 2009, 09:20 PM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,910
Default

Reassign the controls in the input plugin config.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #3  
Old 7th March 2009, 01:47 AM
Vanisher Vanisher is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Squall_Leonhart View Post
Reassign the controls in the input plugin config.
I tryed to just a second ago, but a thing popped up and didnt let me, btw im a big FF8 fan i realy love the game, however cannot complete it LOL.
Reply With Quote
  #4  
Old 7th March 2009, 01:53 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

Possibly you may be referring into that: It is the C-buttons that are used to select four others. Just the digital up/down/left/right I have no memory of controlling which are selected but to control the game's cursors.
Reply With Quote
  #5  
Old 7th March 2009, 04:14 AM
SilentRhino's Avatar
SilentRhino SilentRhino is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: 127.0.0.1
Posts: 40
Default

thing...? describe this thing.
was it the bloodblatter beast of trog!?
a 50 story walrus!?
or was it an error message...
if so what did it say[the message, not the beast]
and what plugin are you using?
__________________
"does the sound of the tardis make you j in your pants yet?" 0.o
Reply With Quote
  #6  
Old 19th March 2009, 08:04 AM
POCHACCOLOVER POCHACCOLOVER is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default Another problem regarding pokemon stadium and other games

When i play pokemon stadium
my direction buttons dont' work
I'm guess it's a joystick game?

Any idea on how to work on that?
Reply With Quote
  #7  
Old 19th March 2009, 10:44 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,910
Default

no, pokemon stadium is digital pad.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #8  
Old 19th March 2009, 09:23 PM
POCHACCOLOVER POCHACCOLOVER is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default

Oh?
Is it really?
LOL
Then why doesn't my direction pad work
it worked for pokemon puzzle league
Reply With Quote
  #9  
Old 19th March 2009, 10:13 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,255
Default

The digital pad may not always be applicable.

For a good deal of the time it is in Ms. Pac-Man: Maze Madness. not sure I remember one counterexample
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.