Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th April 2018, 08:04 AM
DeriLoko3 DeriLoko3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 9
Default Error - Set to Default Every Time I Change the Settings

When I change the settings and pushed Apply or OK, the settings went back to default. I am not kidding.

I use Project64 2.4.0.747-g1a6c579d (Build Date: April 4, 2018).
__________________
Nintendo rules!
Reply With Quote
  #2  
Old 8th April 2018, 03:38 PM
ExtremeDude2's Avatar
ExtremeDude2 ExtremeDude2 is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: USA
Posts: 2,444
Default

Where is pj64 located? Have you tried running as Admin?
__________________
Quote:
Originally Posted by dsx! View Post
are you american or something
Reply With Quote
  #3  
Old 8th April 2018, 09:11 PM
DeriLoko3 DeriLoko3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by ExtremeDude2 View Post
Where is pj64 located? Have you tried running as Admin?
I ran it as Admin and changed the settings, but the settings went back to default.
__________________
Nintendo rules!
Reply With Quote
  #4  
Old 13th April 2018, 07:21 AM
DeriLoko3 DeriLoko3 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 9
Default

Actually, never mind. It was the Config file (Project64.cfg) that has a directory that was not set right.

It was something like this.

ConfigFile=...\...\...\Project64.cfg
__________________
Nintendo rules!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.