Go Back   Project64 Forums > Public Version > Project 64 - v2.x - Issues

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th January 2010, 03:21 AM
SlayaDud SlayaDud is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default Buck Bumble graphics broke controls not working also Gauntlet Legends graphics

Hi I'm trying to play the game Buck Bumble but in Project64 1.7 I cant even see the main graphics, just the text, main menu, and hud. I tried it in 1.6 and the graphics work perfectly, but the controls don't work. At the main menu I cant go up or down to choose I am forced to only choose single player. I cant even control my character though during the game. Does anybody now what the deal is and if there is a fix? Also I just remembered Gauntlet Legends shows only graphics for characters and items and runs slow. Also GoldenEye 007 runs at 1 to 2 frames per second after main menu WTF? Fix for that too?

Last edited by SlayaDud; 26th January 2010 at 03:43 AM. Reason: Remembered something
Reply With Quote
  #2  
Old 28th January 2010, 08:08 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

it means your graphics hardware is shit.
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #3  
Old 29th January 2010, 06:55 AM
SlayaDud SlayaDud is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

Really? Cause all my other games work its just those three. I think I have the nvidia 6600 or something
Reply With Quote
  #4  
Old 29th January 2010, 07:11 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

when was the last time you updated the drivers?

also, are you actually using 1.7, or 1.6?
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
  #5  
Old 30th January 2010, 09:29 AM
SlayaDud SlayaDud is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 8
Default

Sorry, my drivers are updated, and GoldenEye/Buck Bumble work in 1.6 but not 1.7. Gauntlet Legends doesn't work in either.

Last edited by SlayaDud; 30th January 2010 at 09:36 AM.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th January 2010, 11:53 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,915
Default

...hmmm its working fine in jabo's latest d3d8 build....
__________________

CPU:Intel Xeon x5690 @ 4.2Ghz, Mainboard:Asus Rampage III Extreme, Memory:48GB Corsair Vengeance LP 1600
Video:EVGA Geforce GTX 1080 Founders Edition, NVidia Geforce GTX 1060 Founders Edition
Monitor:ROG PG279Q, BenQ BL2211, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro
SDD:Crucial MX300 275, Crucial MX300 525, Crucial MX300 1000
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Phantom 820, PSU:Seasonic X-850, OS:Windows 7 SP1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.