#1  
Old 5th August 2010, 07:35 PM
Lightning92's Avatar
Lightning92 Lightning92 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 18
Default Command & Conquer 64

For some reason Command & Conquer for Nintendo 64 isn't working when I try to play it. I'm using Project 64, but Project 64 says there is nothing wrong with the ROM, but despite that, it still doesn't work.
Reply With Quote
  #2  
Old 5th August 2010, 07:47 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

What part isn't working?
Reply With Quote
  #3  
Old 5th August 2010, 08:00 PM
Lightning92's Avatar
Lightning92 Lightning92 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by rswedlow View Post
What part isn't working?
Like everything.
Reply With Quote
  #4  
Old 5th August 2010, 08:03 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,260
Default

Like one thing for example?
Reply With Quote
Reply

Tags
command & conquer, command & conquer 64, nintendo 64, project 64

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.