#1  
Old 29th January 2011, 03:36 AM
Rodimus Primal Rodimus Primal is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 31
Default Plugins failed to initialize

I just downloaded the 1.7 beta from here and all the plugins and now its saying it cannot open a rom because the plugins failed to initialize. WHAT DO I DO?
  #2  
Old 29th January 2011, 03:43 AM
squall_leonhart's Avatar
squall_leonhart squall_leonhart is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,666
Default

ask again later
__________________
Xfire Profile | VBA-M | XBCD 0.2.7

CPU:Intel i7 920 @ 3.8(D0), Mainboard:Asus Rampage II Gene, Memory:12GB Corsair Vengeance 1600
Video:EVGA Geforce GTX 680+ 4GB, Sound:Creative XFI Titanium Fatal1ty Pro, Monitor:BenQ G2400WD
HDD:500GB Spinpoint F3, 1TB WD Black, 2TB WD Red, 1TB WD Black
Case:NZXT Guardian 921RB, PSU:Corsair 620HX, OS:Windows 7 SP1
  #3  
Old 29th January 2011, 03:51 AM
Rodimus Primal Rodimus Primal is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 31
Default

That certainly helps me out....
  #4  
Old 29th January 2011, 04:14 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 14,846
Default

Make sure that plug-ins for Reality drawings display (graphics), Reality signals processing (RSP), sound output (audio), and controller input are all defined in Project64. You can verify this using Options > Settings... config.


on another note, got to find that magic 8 ball web page squall linked to
__________________
Showbiz ain't easy biz for us misperceived cats. ^.^
  #5  
Old 29th January 2011, 05:14 AM
Rodimus Primal Rodimus Primal is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Iconoclast View Post
Make sure that plug-ins for Reality drawings display (graphics), Reality signals processing (RSP), sound output (audio), and controller input are all defined in Project64. You can verify this using Options > Settings... config.


on another note, got to find that magic 8 ball web page squall linked to
Thanks. Actually I got it working by installing 3rd party plugins and used those first. Then the official ones worked afterwards. Very strange.
  #6  
Old 30th January 2011, 04:51 AM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 14,846
Default

Sometimes switch from and back to plug-ins that were already defined in the settings config is needed in the case of a bug with init.
__________________
Showbiz ain't easy biz for us misperceived cats. ^.^
  #7  
Old 30th January 2011, 06:06 AM
Rodimus Primal Rodimus Primal is offline
Project Supporter
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 31
Default

Thanks!

I must say being able to change specific ROM settings is a GODSEND!
  #8  
Old 30th January 2011, 07:22 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 14,846
Default

lolXD especially in an N64 emulator
__________________
Showbiz ain't easy biz for us misperceived cats. ^.^
  #9  
Old 31st January 2011, 11:09 PM
shinya2104 shinya2104 is offline
Project Supporter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by squall_leonhart View Post
ask again later
I've been through the forums, and it seems everything you post is either flaming someone, or just being a total douche. You are an arrogant ass. I guess online behind a screen you feel some power,cause in real life you have no control of your surroundings, or you are the same in real life as on the internet a mr know it all arrogant asshole. I bet the only girls you can get is Mary Palm and her 5 sisters. Take care corn nugget.

Iconoclast unlike the douche squall actually made a constructive post and helped the guy out. Actually most of his posts that i have seen is offering his help, and knowledge to the ones who ask for it. If I was moderator here squall would be warned for posting useless posts, instead of helping his fellow members. You have nothing positive to post don't post at all.

Last edited by shinya2104; 31st January 2011 at 11:32 PM.
  #10  
Old 1st February 2011, 12:04 AM
dsx_ dsx_ is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Australia
Posts: 1,005
Default

seconded. although iconoclast was the one who got in trouble by moderators over non-constructive posts (what the fuck)
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.