#1  
Old 24th March 2009, 09:51 PM
ddp_07 ddp_07 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Default Yoshi's Story Video Problems

when i play yoshi's story the left side of the screen messes up. Is there anything i can do to fix this? It doesn't do this in v1.5 but it is to slow to play on that one.
  #2  
Old 24th March 2009, 10:40 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

(Options:Settings...)
Change the graphics plug-in to Jabo's Direct3D6 1.5.2.

This is what version 1.5 uses, so if it's still slow let us know.
  #3  
Old 25th March 2009, 08:57 PM
ddp_07 ddp_07 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Default Video problems

i tried the older video plugin and it fixed the video problem but the frame rate will slow down around 30fps.
  #4  
Old 25th March 2009, 09:53 PM
HatCat's Avatar
HatCat HatCat is offline
Alpha Tester
Project Supporter
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: In my hat.
Posts: 16,256
Default

(Options:Configure Graphics Plugin...) to change advanced settings in graphics emulation. (Make sure these are not hidden.)

I would focus on the options dealing with textures and the emulate clear option.
  #5  
Old 25th March 2009, 11:57 PM
ddp_07 ddp_07 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Default Still having frame rate problems

i tried what you said and it still slows to 30fps could it be my graphics card because it doesn't do this on my other computer
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.